:

Hvorfor forsvinder mails fra Indbakke?

Table of Contents:

 1. Hvorfor forsvinder mails fra Indbakke?
 2. Hvorfor kan jeg ikke se alle mine mails?
 3. Hvor finder jeg mine gamle mails?
 4. Hvor er mine mails?
 5. Hvorfor forsvinder mine mails iPhone?
 6. Hvorfor kan jeg ikke se alle mine mails i Outlook?
 7. Hvad er værtsnavn på Mail?
 8. Hvor længe gemmes mails?
 9. Hvordan finder jeg gamle mails i Outlook?
 10. Hvordan ser man gamle mails på iPhone?
 11. Kan ikke se mine Mail på iPhone?
 12. Hvordan ser jeg gamle mails i Outlook?
 13. Hvordan finder man gamle mails i Outlook?
 14. Hvad er et værtsnavn?
 15. Hvordan får jeg min mail på telefonen?

Hvorfor forsvinder mails fra Indbakke?

Der kan være forskellige grunde til at dine mails er blevet arkiveret / flyttet fra indbakken. Det kan f. eks. være blevet markeret som uønsket post eller der kan være opsat en automatisk arkivering.

Hvorfor kan jeg ikke se alle mine mails?

Spørg din e-mailudbyder eller systemadministrator, hvis du har aktiveret sikkerhedsfunktioner eller -begrænsninger for din e-mailkonto, f. eks. totrinsbekræftelse. Det kan være, at du skal bruge en særlig adgangskode eller bede din e-mailudbyder om at blive autoriseret til at sende og modtage e-mails på din enhed.

Hvor finder jeg mine gamle mails?

Kontrollér mappen med uønsket mail
 • Gå til Start. , og åbn Mail.
 • Vælg din konto under konto menuen til venstre.
 • Hvis mappen uønsket mail ikke vises undermapper, skal du vælge mere.
 • Hvis du finder den manglende meddelelse i mappen uønsket mail, skal du højreklikke på meddelelsen og vælge Flyt til Indbakke.

Hvor er mine mails?

Start med at prøve følgende almindelige løsninger
 1. Åbn Gmail på din computer.
 2. Klik på den nedadvendte pile i søgefeltet.
 3. Klik på rullemenuen Alle e-mails, og vælg derefter E-mails og spam og papirkurv.
 4. Angiv nogle oplysninger, der er i den manglende mail. ...
 5. Klik på Søg nederst i feltet.

Hvorfor forsvinder mine mails iPhone?

E-mails kan springe din indbakke over, hvis de ved et uheld er blevet arkiveret, slettet eller markeret som spam. Sådan søger du grundigt i mails, der ikke er i din indbakke: Sørg for, at du har downloadet Gmail-appen. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.

Hvorfor kan jeg ikke se alle mine mails i Outlook?

Du kan løse dette problem ved at gå til opret en App-adgangskode og tilføje kontoen i Outlook. Kontrollér, at dine mails, aftaler, kontakter og opgaver er synkroniseret til Outlook 2016 eller Outlook 2013. Når du er sikker på, at alt er blevet synkroniseret, kan du slette din gamle Outlook-profil.

Hvad er værtsnavn på Mail?

Navnet på din server til indgående post. Den mailadresse, du vil konfigurere. Det portnummer, som din server til indgående post anvender. De fleste bruger 1 til IMAP eller 1 til POP.

Hvor længe gemmes mails?

Da den enhed der henter mailen først, sletter mailen og andre enheder derfor ikke kan se den. Men det er muligt, at gemme en kopi af mailen på serveren. Først den bliver slettet efter en bestemt periode (fra 1-100 dage), så begge enheder kan nå at hente mailen ned inden den bliver slettet.

Hvordan finder jeg gamle mails i Outlook?

I Outlook /2016 skal du klikke på Folder > Ny søgemappe. 2. I dialogboksen Ny søgemappe skal du vælge og markere Gammel post i Vælg en søgemappe: boks. Og vælg derefter en e-mail-konto i Søg mail i drop-down boks.

Hvordan ser man gamle mails på iPhone?

Gå til Indstillinger > Mail, og tryk på Konti. Gør et af følgende: Hvis du bruger en iCloud-mailkonto: Tryk på iCloud, tryk på iCloud igen, rul ned til bunden af listen, og tryk derefter på Mail. Hvis du bruger en anden e-mailkonto: Tryk på din e-mailudbyder, og tryk derefter på din e-mailkonto.

Kan ikke se mine Mail på iPhone?

Sørg for, at du har slået Mail til under Indstillinger på din iPhone, iPad eller iPod touch. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud, og slå Mail til. Kontroller, at de nye data overføres til din enhed automatisk. I iOS 14 eller nyere: Tryk på Indstillinger > Mail > Konti > Hent nye data, og slå Push til.

Hvordan ser jeg gamle mails i Outlook?

Mailarkivet ligger nederst til venstre i mappelisten i Outlook. Mappen hedder Onlinearkiv [din mailadresse]. Ved den automatiske arkivering opretter systemet en mappestruktur, der er den samme som i indbakken. Det er også muligt selv at oprette mapper i arkivet manuelt.

Hvordan finder man gamle mails i Outlook?

I Outlook /2016 skal du klikke på Folder > Ny søgemappe. 2. I dialogboksen Ny søgemappe skal du vælge og markere Gammel post i Vælg en søgemappe: boks. Og vælg derefter en e-mail-konto i Søg mail i drop-down boks.

Hvad er et værtsnavn?

Et værtsnavn er navnet der gives til en computer eller device på et netværk, hvad enten det er et privat netværk eller internettet. På et privat netværk vil enheden normalt have et let identificerbart navn, f. eks. 'Mikes iPhone' eller 'Marias pc'.

Hvordan får jeg min mail på telefonen?

Åbn E-mail appen. Vælg en e-mail: Gmail, Outlook, Hotmail etc. Log ind med din konto. Giv telefonen de tilladelser den spørger om....Under indstillinger i e-mail appen kan du vælge:
 1. Hvornår og hvor ofte den skal synkronisere.
 2. Hvilke notifikationer du får.
 3. Om du vil have en eller flere mailadresser i appen.