:

Hvilken ingeniør tjener flest penge?

Table of Contents:

  1. Hvilken ingeniør tjener flest penge?
  2. Hvor meget tjener en ingeniør om året?
  3. Hvor mange bygningsingeniører er der i Danmark?
  4. Hvilken ingeniør uddannelse tjener mest?
  5. Hvor svært er matematik på uni?

Hvilken ingeniør tjener flest penge?

Helt præcist er den gennemsnitlige lønforskel på 8.262 kroner om måneden mellem de højst- og lavestlønnede ingeniørgrupper. Mens danske elektronikingeniører ligger øverst med 57.265 kroner, befinder IDA-medlemmer med baggrund inden for matematik, fysik og geologi sig i bunden med 49.003 kroner.

Hvor meget tjener en ingeniør om året?

En ingeniør tjener i gennemsnit (2021) 60.000 kr.om måneden. Dertil kommer, at næsten halvdelen af alle ingeniører får bonus oven i lønchecken på i gennemsnit 64.000 kr. om året.

Hvor mange bygningsingeniører er der i Danmark?

Branchen har 12.500 ansatte i Danmark og 13.000 ansatte i datterselskaber eller projekter i udlandet. Det gælder især Rambøll, hvor tre fjerdedele af de mere 12.800 ansatte er udenlandske ingeniører, der er ansat i Rambølls mange udenlandske datterselskaber og arbejder på projekter rundt om i verden.

Hvilken ingeniør uddannelse tjener mest?

Ingeniøruddannelsen ligger næsten altid blandt de 3 uddannelser, der leder til højest indkomst. Startløn for en diplomingeniør er ca. 39.500 kr./md.

Hvor svært er matematik på uni?

I matematikstudiet er der mange abstraktioner, men nogle gange er man også nødt til bare at regne løs. Man kan godt komme til at glemme, at det er vigtigt at være stærk i de grundlæggende matematiske discipliner. Det må man selv sørge for at holde ved lige. For nogle gange er det der ideerne kommer fra.