:

Hvilke mærke vaskemaskine er bedst?

Table of Contents:

 1. Hvilke mærke vaskemaskine er bedst?
 2. Hvad koster en tøjvask i strøm?
 3. Hvilken vaskemaskine larmer mindst?
 4. Hvad betyder vaskesymbolerne p?
 5. Er Asko og Gorenje det samme?
 6. Hvad koster en tøjvask i gennemsnit?
 7. Hvor meget strøm bruger en vaskemaskine?
 8. Hvorfor larmer tromlen i vaskemaskinen?
 9. Hvad betyder de forskellige symboler på vaskemaskinen?
 10. Hvad betyder de forskellige tegn på vaskemaskinen?
 11. Er ASKO kvalitet?
 12. Er ASKO et godt mærke?

Hvilke mærke vaskemaskine er bedst?

Vaskemaskine test-oversigt: Se de bedste vaskemaskiner ifølge eksperter og test
 • 2.1 Gorenje WEI843B – smuk vaskemaskine fra god producent.
 • 2.2 Asko W4086C.S/2 – effektiv vaskemaskine med mange programmer.
 • 2.3 MIELE WWV980WPS – Premium-valg + Luksusmodel.
 • 2.4 Miele WSG363 – Testvindende vaskemaskine.
 • 2.5 AEG L7FBM862E.

Hvad koster en tøjvask i strøm?

En vask, der vasker i 2 timer ved 30 grader, bruger omkring 1 krone i elforbrug og 2,40 kroner i vand. Hvis den altså bruger omkring 40 liter vand pr.

Hvilken vaskemaskine larmer mindst?

Kig også efter en vaskemaskine med kulfri motor, da de larmer betydeligt mindre end de gamle traditionelle kulmotorer. Og så holder vaskemaskiner med kulfri motor i øvrigt også bedre.

Hvad betyder vaskesymbolerne p?

P betyder, at tøjet kan renses med alle typer af rens, med undtagelse af triklorethylen. En streg under cirklen betyder skånsom rens. En cirkel med et kryds over betyder, at tøjet ikke kan tåle rens.

Er Asko og Gorenje det samme?

Derfor finder du også mange andre mærker, som egentlig hører under Gorenje Group. Det drejer som om blandt andet Atag, Asko, Upo, Gorenje+ og mange flere. Alle mærkerne har samme formål: at gøre dit liv lettere på daglig basis. I Danmark har Gorenje været til stede siden 1976.

Hvad koster en tøjvask i gennemsnit?

Skift vaskemaskine for at spare energi Det giver en udgift pr. vask på ca. 2 kroner ved en el-pris på 2,27 kroner/kWh. Har du derimod en vaskemaskine med energimærke A+++, sænkes forbruget til 154 kWh og en udgift pr.

Hvor meget strøm bruger en vaskemaskine?

februar 2020). En vaskemaskine i Energiklasse A bruger 220 kWh strøm årligt, hvis der vaskes ca. 4 gange om ugen, mens en vaskemaskine i Energiklasse A+++ bruger 154 kWh strøm årligt (ligeledes ved 4 vask pr. uge).

Hvorfor larmer tromlen i vaskemaskinen?

Hører du da en høj rumlen eller en metallisk lyd, er det et tegn på, at tromlen er beskadiget. I så fald er der ikke andet for end at lade din vaskemaskine undersøge af en tekniker. Et andet tegn på, at der er noget galt med tromlen er, hvis du oplever mørke rustpletter på tøjet efter vask.

Hvad betyder de forskellige symboler på vaskemaskinen?

Én streg under skålen med vand betyder, at tøjet skal vaskes på et skånsomt program i vaskemaskinen. Skånsomt betyder mere vand og færre tromlebevægelser. To streger under symbolet betyder, at tøjet skal vaskes ekstra skånsomt – for eksempel på uldprogram. En hånd ned i vandet betyder, at tøjet skal håndvaskes.

Hvad betyder de forskellige tegn på vaskemaskinen?

Symboler for graderne
 • Almindelig vask: Tallene viser, hvor varmt man kan vaske tøjet - 30, 40, 60 eller 95 grader.
 • Skånevask: Hvis der er én streg under symbolet, betyder det, at tøjet skal vaskes på et skånsomt program i vaskemaskinen. ...
 • Ekstra skånevask: To streger under betyder, at tøjet skal vaskes ekstra skånsomt.

Er ASKO kvalitet?

Asko W4096R. W2 er alt i alt det oplagte valg for dig, der gerne vil have kvalitet for pengene. Du kan målrette din vaskeproces og få det bedste vaskeresultat til lige præcis dét tøj, du har lagt i maskinen. Vil du gerne se andre testvindende vaskemaskiner, så kan du læse mere her.

Er ASKO et godt mærke?

I dag er ASKO et internationalt mærke med et komplet udvalg af effektive vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner. ASKOs hårde hvidevarer udfører et flot rengøringsarbejde med en brøkdel af vand, elektricitet og vaskemiddel i forhold til andre maskiner.