:

Hvordan tildeles stjerner til hoteller?

Table of Contents:

 1. Hvordan tildeles stjerner til hoteller?
 2. Hvordan gives stjerner til hoteller?
 3. Hvad er Scandic point værd?
 4. Hvor mange spahoteller har Comwell?
 5. Hvor mange 5 stjernet hoteller er der i Danmark?
 6. Hvornår er der morgenmad på Scandic?
 7. Hvilket Comwell hotel er bedst?
 8. Hvilke Comwell hoteller har pool?
 9. Hvor mange Comwell hoteller er der i Danmark?
 10. Hvornår blev Comwell grundlagt?
 11. Hvad koster et weekendophold?
 12. Hvor mange ansatte har Comwell?
 13. Hvem grundlagde Comwell?
 14. Hvornår blev Comwell Sorø bygget?
 15. Hvad koster et kro ophold?

Hvordan tildeles stjerner til hoteller?

Der tildeles point efter, hvilke faciliteter og serviceydelser, hotellet derudover kan tilbyde. Så ud over at opfylde minimumskravene, så skal hotellerne opnå et bestemt antal point for at få tildelt det aktuelle antal stjerner og yderligere et antal point for at få føjet ekstra stjerne.

Hvordan gives stjerner til hoteller?

Hotelstars Union er en standard for rigtig mange hoteller i EU. Hoteller som hører under Hotelstars Union sætter sine hotelstjerner ud fra kriterier, som er fastsat af Hotelstars Union. Det betyder, at alle kæmper med på lige vilkår og kan klistre X antal stjernerhotellet afhængigt af faciliteter.

Hvad er Scandic point værd?

Hvis du har 10.000 point, kan du købe for 90,90 kr., hvis du kun ønsker at betale med point. Du kan også vælge at delbetale et køb med dine point og betale resten med kontanter.

Hvor mange spahoteller har Comwell?

Vores tre spahoteller byder på ultimativ forkælelse – massage, unikke spafaciliteter med mange forskellige bade, indbydende hotelværelser og smuk natur.

Hvor mange 5 stjernet hoteller er der i Danmark?

Hotellet er nemlig blot det tredje officielt klassificerede danske hotel med 5 Stjerner. De andre to er Hotel Mariott i og Radisson Collection Royal Hotel, mens Hotel d'Angleterre som det eneste hotel herhjemme har opnået den endnu finere klassifikation, 5 Stjerner Superior.

Hvornår er der morgenmad på Scandic?

Hver morgen kan du nyde vores store morgenbuffet i vores lyse og hyggelige morgenmadsrestaurant. Vi har selvfølgelig også friskbrygget kaffe og og forskellige juicer at vælge imellem. Få en god start på dagen med vores store morgenbuffet på Scandic Webers.

Hvilket Comwell hotel er bedst?

Comwell løb nemlig med priserne ”Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” og ”Bedste hotel i Jylland” for henholdsvis Comwell Borupgaard i Snekkersten og Comwell Kellers Park i Brejning. Comwell Hotels var desuden i top tre i to øvrige kategorier: Bedste hotelkæde og Bedste luksushotel.

Hvilke Comwell hoteller har pool?

Spafaciliteter på Comwell Kellers Park Glæd dig til følgende oplevelser i vores AquaSpa og hotel: Indendørs varmvandspool på 32 grader.

Hvor mange Comwell hoteller er der i Danmark?

Vi tilbyder ophold til både private- og erhvervsgæster på 15 hoteller i Danmark og et i Sverige. Hyggelige get-aways, smagfulde gourmetophold, afslappende miniferier, weekendophold og enkle overnatninger.

Hvornår blev Comwell grundlagt?

1969, Skåde Bakker, DanmarkComwell / Grundlagt

Hvad koster et weekendophold?

Priserne på weekendophold varierer naturligvis efter, hvad opholdet inkluderer. De billigste endagsophold kan fås fra under 1.000 kr. og er ofte uden mad, mens de billigste weekendophold starter ved 1.300 kr. for 2 personer og inkluderer typisk 1 overnatning, morgenmad og middag uden vin.

Hvor mange ansatte har Comwell?

Comwell-koncernen har i alt 2253 værelser og mere end 1000 medarbejdere. Resultat efter skat +11,3 mio. kr.

Hvem grundlagde Comwell?

Comwell har 12 hoteller i Danmark og Sverige. Comwell-kæden ejes af Birthe Christiansen, som er datter af investoren og bilforhandleren Nic. Christiansen, der grundlagde sin Kolding-baserede bilkoncern i 1967.

Hvornår blev Comwell Sorø bygget?

Hoteller
Nr.Åbnet under ComwellBy
5.1997Skørping
6.1997Holte
7.1999Sorø
9.2002Roskilde

Hvad koster et kro ophold?

Man vil ofte skulle af med beløb fra 1400,00 kr. til 2500,00 kr. for to personer afhængig af kroen og hvad prisen inkluderer. Mange gange inkluderer denne pris overnatning, en lækker middag til aften samt morgenbuffet.