:

Hvordan kommunikerer fisk?

Table of Contents:

  1. Hvordan kommunikerer fisk?
  2. Kan dyr tale?
  3. Kan fisk sige lyde?
  4. Kan snakke med dyr?
  5. Hvilke dyr kan snakke?
  6. Kan akvariefisk høre?
  7. Hvilket dyr laver den højeste lyd?

Hvordan kommunikerer fisk?

Men en række forskere fra New Zealand fastslår nu, at der foregår en hel del snakkeri og blop-blop under den mørke overflade. Fisk taler nemlig. Og ifølge forskerne bruger fiskene især kommunikationen med hinanden, når de skal vise vej, advare mod fare eller gøre kur til hinanden i yngletiden.

Kan dyr tale?

Hvis dyrenes sprog er medfødt , betyder det, at de kan tale sammen, allerede når de bliver født. Hvis det er tillært , betyder det, at dyret har lært det af sine forældre. Vi menneskers måde at tale sammen på er tillært – fordi vi har lært det af vores forældre. Hvis et dyr har tillært sprog, så kan dyret have dialekt.

Kan fisk sige lyde?

Ja, det kan de faktisk. I modsætning til mennesker har fisk ikke ydre ører, der hjælper med at lede lyden ind til de indre ører. Sådan et par hudflapper hjælper ikke under vand. Men ligesom mennesker og hvirveldyr har fisk et indre øre, hvor der sidder sanseceller, som laver lyden om til nervesignaler.

Kan snakke med dyr?

Dyr har tanker og følelser Dyr kan mærke smerte, og dyr kan mærke velbehag og ubehag. De har meninger, og vi kan kommunikere med dem på et åndeligt plan. Denne clairvoyante og telepatiske evne til at kunne gøre dette, har jeg udviklet siden 2016.

Hvilke dyr kan snakke?

Ingen anden art end mennesket anvender sprog. Chimpanser og andre primater kan kommunikere, men de kan ikke fremkalde de subtile sproglyde, som mennesket evner. Og de kan heller ikke forme deres lyde til ord organiseret i meningsfyldte sætninger.

Kan akvariefisk høre?

Ja, det kan de faktisk. I modsætning til mennesker har fisk ikke ydre ører, der hjælper med at lede lyden ind til de indre ører.

Hvilket dyr laver den højeste lyd?

Blåhvaler, dB og bugsvømmer Blåhvaler er de største dyr i verdenshistorien. Større end selv de største dinosaurer. Og det er altså også dem, der kan lave de højeste lyde i verden – på helt op til 188 decibel (dB).