:

Hvordan pynter man et juletræ?

Table of Contents:

  1. Hvordan pynter man et juletræ?
  2. Hvordan pynter man et amerikansk juletræ?
  3. Hvornår pynter man sit juletræ?
  4. Hvor lang skal lyskæden være til juletræ?
  5. Hvor lang tid kan juletræ stå inde?

Hvordan pynter man et juletræ?

Når du starter med at sætte lysene på, så prøv at sætte dem på omkring midten af grenene. Det ser bedre ud, når lyset kommer inde fra og giver samtidig træet mere dynamik. Start nedefra og bevæg dig opad mens du fordeler lysene på de grene, som kan bære.

Hvordan pynter man et amerikansk juletræ?

4: Amerikanerne er bestemt ikke farveforskrækkede Juletræerne må gerne være hvide, have blå lys på og sorte julekugler. Træerne har gerne temaer som ”candy”, ”golden”, ”mysterious” eller ”bare-helt-sindssygt-overdrevet-pyntet”.

Hvornår pynter man sit juletræ?

Vi har altid pyntet træet Lillejuleaften og det bliver nok heller ikke anderledes i år. Så får det lov til at stå ind til Helligtrekonger, men så drysser det også.

Hvor lang skal lyskæden være til juletræ?

Når den når bunden af træet (ikke gulvet, for der skal jo være plads til julegaverne), trækker du kæden 7-10 centimeter til siden op arbejder dig op mod træets top igen. Sådan fortsætter du, indtil træet er dækket af lyskæden. Men husk at enden, hvor stikket sidder, bør hænge i en højde, hvor det er let at komme til.

Hvor lang tid kan juletræ stå inde?

Når træet skal ind i stuen Stil ikke juletræet op ad radiatorer, brændeovne eller andre varmekilder. Brug juletræsfod med vandbeholder. Det er specielt en god idé, hvis træet skal stå inde i mere end 14 dage.