:

Hvad skal jeg rense min piercing med?

Table of Contents:

  1. Hvad skal jeg rense min piercing med?
  2. Hvordan skifter man en helix piercing?
  3. Hvor lang tid skal der gå før man må skifte en helix piercing?
  4. Hvordan skifter jeg min piercing?
  5. Hvordan løsner man en piercing?

Hvad skal jeg rense min piercing med?

Såret renses med milde produkter, der ikke irriterer såret og ætser vævet. Brug eventuelt en opløsning med klorhexidin, en mild sæbe eller saltvandsopløsning. Brug ikke brintoverilte, også kaldet hydrogenperoxid, da det kan forhindre den naturlige sårheling.

Hvordan skifter man en helix piercing?

Derudover vil din piercing blive lavet med en hul engangsnål, der er skånsom mod øret. Det betyder, at din helix-piercing heler hurtigt, og at du sparer dig selv for en masse unødig smerte. Selv om det kan føles en smule mere skræmmende at blive gennemboret med en nål end med en pistol, er det den sikreste løsning.

Hvor lang tid skal der gå før man må skifte en helix piercing?

Når piercingen er helet i overfladen, vil den have en naturlig hudfarve, og ikke længere afgive sår væske. Den vil forekomme at være helet færdig, men den er stadig sart, og mangler at hele helt igennem huden. Dette kan tage op til 6-8 mdr. alt efter hvor på kroppen det er, og hvor langt piercingen er igennem huden.

Hvordan skifter jeg min piercing?

Hvis du er i tvivl om din piercing stadig heler, så kontakt din piercer eller vores kundeservice for råd og vejledning, og husk! - du må aldrig skifte smykke i en piercing som er rød, hævet, øm eller lækker væske. Oftest er nye piercinger lavet i et bio kompatibelt materiale som fx ASTM Titanium eller stål.

Hvordan løsner man en piercing?

Tag i stedet for nogle gummihandsker på. 99% af vores kunder som prøver dette simple trick siger at det løsner enhver kugle. Du får nemlig langt bedre fat. Sidst men ikke mindst, så kan du også gøre brug af tænger.