:

Hvad er polycarbonat tag?

Table of Contents:

  1. Hvad er polycarbonat tag?
  2. Hvor mange skruer pr trapezplade?
  3. Hvordan skærer man i en trapezplade?
  4. Kan man klippe i trapezplader?
  5. Kan man gå på et termotag?
  6. Hvor meget dækker en trapezplade?

Hvad er polycarbonat tag?

Polycarbonat er et økonomisk fordelagtigt og effektivt materiale, der sikrer dig et slagfast, sikkert, let og velisolerende tag. Du får et slidstærkt tag, som samtidig er pænt, neutralt og stilrent. En overdækning med polycarbonat vil passe ind og virke som en naturlig forlængelse af din bolig.

Hvor mange skruer pr trapezplade?

I lægterne i mellem nederste og øverste lægte skrues i hver 3. bølgedal (cirka 12 skruer pr. m2). Benyt korrekt overlap af trapezplader afhængig af tagets hældning.

Hvordan skærer man i en trapezplade?

Vi anbefaler, at du bruger en fintandet fukssvans. Trapezplader er svære at skære i, da de smelter, hvis de bliver for varme. De kommer også nemt til at hoppe, når saven kører igennem dem. Spænd trapezpladen godt fast, og sav langsomt igennem den.

Kan man klippe i trapezplader?

Plastpladerne kan skæres til med en fintandet sav. Hold den godt fast imens, så den ikke "springer". Trapezplader i plast må heller ikke være for kolde, når du skærer i dem, da det øger risikoen for, at de knækker. Trapezplader i stål kan skæres til med en vinkelsliber.

Kan man gå på et termotag?

Når taget er lagt og du nyder den isolerende effekt og samtidig solen der skinner gennem pladerne, så er der dog et par ting du skal være opmærksom på. Du bør ikke på dit termotag. Desuden bør du skrabe sne af taget, for ikke at overbelaste bæreevnen. Max lægteafstand er 80 cm.

Hvor meget dækker en trapezplade?

Når pladerne er lagt én bølge ind over hinanden, dækker hver plade altså 1000mm.