:

Hvordan skiller man en PH 5 lampe ad?

Table of Contents:

 1. Hvordan skiller man en PH 5 lampe ad?
 2. Hvordan maler jeg en lampe?
 3. Kan man male en PH lampe?
 4. Hvordan kan man se om det er en ægte PH?
 5. Hvordan spraymaler man metal?
 6. Kan man spraymale lampe?

Hvordan skiller man en PH 5 lampe ad?

SKIL LAMPEN AF:
 1. Drej toppen af lampen og tag fatning og ledning ud.
 2. Vend lampen på hovedet og skru den runde plade af med en flad skruestrækker.
 3. Skru de 3 møtrikker af med en 5,5 gaffelnøgle og pil delen ud.
 4. Tag nu de 3 afstandstykker af.
 5. Forsæt sådan hele vejen med skiftevis at tage en del og 3 afstandstykker af.
19. feb. 2017

Hvordan maler jeg en lampe?

1: Rengør lampen grundigt med grundrens, vask efter med vand. Sæt malertape rundt i kanten, så du får en pæn kant og undgår, at der kommer maling inde i lampen. 2: Spray lampen i et jævnt, tyndt lag, så malingen fordeler sig fint. 3: Lad lampen tørre, og den er klar til brug.

Kan man male en PH lampe?

PH lamper har typisk en høj affektionsværdi, og derfor er vi selvfølgelig forsigtige og grundige, når vi skal i gang med lakeringen. Men inden du afleverer din lampe her hos, så må du meget gerne have afmonteret ledninger og beslag, så vi kun modtager det, der skal maleslampen.

Hvordan kan man se om det er en ægte PH?

hvis du ikke er fiks på fingrene, skal du ikke købe en lampe, der ikke virker. - Hvis lampen er malet, skal du sikre dig, at det er original malingen, der er på. I hvert fald hvis du vil kunne sælge den videre til en god pris engang. Det trækker nemlig ned i pris, hvis den ikke er malet med originalmaling.

Hvordan spraymaler man metal?

Brug et tyndt lag ved keramik og metal Når du spraymaler på glatte overflader – såsom på keramik og metal –kan du risikere, at malingen vil løbe. Start derfor altid med et tyndt lag og lad det tørre. Hvis du derefter ønsker mere farve, kan du spraye genstanden igen.

Kan man spraymale lampe?

Både lampeskærme og lampefoden kan piftes op med spraymaling. Det gælder både for lamper af metal, plastik og glas og skærme også af papir.