:

Kan man rense en olietank?

Table of Contents:

  1. Kan man rense en olietank?
  2. Hvordan sløjfes en olietank?
  3. Hvad koster det at få fjernet en gammel olietank?
  4. Kan man sælge fyringsolie?
  5. Hvad koster det at fjerne oliefyr?
  6. Hvor kan man hente fyringsolie?

Kan man rense en olietank?

Uanset om din olietank står inde, ude eller under jorden, så skal restindholdet tømmes ud og tanken renses for slam. Mange villaejere forsøger selv at rense tanken, men får ikke det sidste med, fordi de ikke har det rette værktøj. Problemet er ikke iøjnefaldende, så længe tanken er hel.

Hvordan sløjfes en olietank?

Ønsker du at sløjfe en olietank, der er placeret i eller uden for dit hus, skal den enten fjernes eller blændes af. De fleste vælger at fjerne tanken og normalt er det et VVS-firma, der udfører arbejdet. Bliver tanken stående, skal den tømmes og blændes af.

Hvad koster det at få fjernet en gammel olietank?

En fjernelse af en olietank koster typisk i niveauet 10.000 kr. Men da sandet er forurenet, så skal du forvente en tredobling af prisen og betale mindst 30.000 kr. for at få fjernet tanken og sandet.

Kan man sælge fyringsolie?

Vi tømmer din olietank for både fyringsolie, vand og slam. Vi udsteder attest på tømningen, så du kan få din olietank afmeldt hos kommunen. Endelig betaler vi for den brændselsolie, som du har i tanken. Prisen afhænger af mængde, afstand og dagspris.

Hvad koster det at fjerne oliefyr?

Ifølge Bolius koster det omkring 3.000-8.000 kr. at få oliefyret afmonteret, flyttet og skrottet, mens sløjfningen af olietanken koster mellem 2.500-17.000 kr., alt efter hvor den er placeret, og om den skal graves op eller ej.

Hvor kan man hente fyringsolie?

Tank fyringsolie når du har lyst Hos enkelte OK Plus-butikker kan du hente fyringsolie, når det passer dig. Du kan også låne en trailer specielt indrettet til fyringsolie, så transporten bliver så nem som muligt.