:

Hvordan får man stearin ud af lysestage?

Table of Contents:

 1. Hvordan får man stearin ud af lysestage?
 2. Hvad kan man tage stearin af med?
 3. Hvordan får man stearin af keramik?
 4. Hvem forhandler kubus lysestage?
 5. Hvordan får man stearin af en dug?
 6. Hvordan får man stearin af fliser?
 7. Kan man få stearin af tøj?

Hvordan får man stearin ud af lysestage?

Fjern stearin fra dine lysestager Vores bedste råd til at fjerne stearin fra dine lysestager er at stille dem nedad på en rist i ovnen på 60-80 grader, indtil stearinen smelter væk. Husk at have en bradepande med bagepapir under, som stearinen kan lande på.

Hvad kan man tage stearin af med?

Prøv følgende:
 1. Lad stearinpletten blive helt tør.
 2. Forsøg at nulre stearinen af med neglen eller med en kniv.
 3. Læg sugende køkkenrulle både under og over pletten.
 4. Stryg på pletten med et strygejern, så stearinen suges ind i papiret.
 5. Indstil strygejern efter vejledningen på tøjet. ...
 6. Flyt papiret til al stearin er suget op.

Hvordan får man stearin af keramik?

I stedet for skal du bruge en negl til at skrabe stearinen forsigtigt af. Hvis det ikke er nok, kan du vaske overfladen et par gange med en blanding af 0,5 deciliter opvaskemiddel, 2 deciliter vand og god gammeldages knofedt.

Hvem forhandler kubus lysestage?

By Lassen Kubus De originale Kubus lysestager fra By Lassen. Vi forhandler alle By Lassen Kubus accessories. Kubus stagerne er designet af Mogens Lassen og kan vælges i flere størrelser i farverne sort, hvid, nikkel, messing kobber og bruneret kobber.

Hvordan får man stearin af en dug?

Læg dugen på et strygebræt med pletten opad med et stykke køkkenrulle eller et kaffefilter både over og under dugen. Stryg efterfølgende i cirka 5 sekunder på pletten, indtil den er opsuget af køkkenrulle eller kaffefilter. Du skal huske at flytte køkkenrulle/kaffefilter, så du hele tiden suger et tørt sted.

Hvordan får man stearin af fliser?

Påfør ZERO SIL ufortyndet over hele pletten, lad det virke i 20 minutter, og skrab det af med spatelen, der følger med i sættet. Du kan derefter tage resten af med en klud eller køkkenrulle.

Kan man få stearin af tøj?

Placer en klud eller et håndklæde under tøjet eller dugen og kom to stykker køkkenrulle over stearinpletten. Opvarm et strygejern til lav eller medium varme og stryg området. Det opvarmede stearin vil smelte igen og komme af stoffet for i stedet at sætte sig på køkkenrullen.