:

Kan sneakers vaskes?

Table of Contents:

  1. Kan sneakers vaskes?
  2. Er der Memory Foam i alle Skechers?
  3. Hvem laver Skechers sko?
  4. Hvad betyder Memory Foam?
  5. Hvor kommer Skechers sko fra?

Kan sneakers vaskes?

Sådan klargøre du dine sneakers til vaskemaskinen: Sørg for at du løsner alt skidtet og skyld derefter skoen godt igennem med vand, før de skal ind i vaskemaskinen. Læg nu skoen i en sko / sneakers vaskepose, som beskytter skoene mod slag under vasken. Vælg et kort vaskeprogram, som ikke er over 30 grader*.

Er der Memory Foam i alle Skechers?

Skechers med Memory Foam finder du både i vores Dual Lite sko og såler. Faktisk finder du også Memory Foam sålerne i mange af de andre Skechers som fx Skechers med Gogo Mat såler eller Skechers med yogasålerne.

Hvem laver Skechers sko?

Skechers i Norden Siden 2005 har Sports Connection ApS været officiel distributør for Skechers i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Hvad betyder Memory Foam?

Memory foam er skum tilsat forskellige kemikalier, som forhøjer elasticiteten og densiteten i produktet. Ved lave temperaturer vil en memory skum topmadras, føles fast.

Hvor kommer Skechers sko fra?

Skechers blev etableret i 1992 i Manhattan Beach, Californien. I over 25 år er kollektionen vokset til flere tusinde modeller og dækker i dag over et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn.