:

Hvad er fliser lavet af?

Table of Contents:

 1. Hvad er fliser lavet af?
 2. Hvad skal man bruge til at lægge klinker?
 3. Hvor kan man købe fliser til badeværelse?
 4. Hvor køber man klinker?
 5. Hvor kan man købe gulvfliser?
 6. Hvordan fremstilles fliser?

Hvad er fliser lavet af?

En flise er firkantet flade af sten, beton eller brændt ler. Man kan altså sige at fliser er den overordnede betegnelse, når vi taler om klinker og fliser. En klinke er en glat uporøs trykstærk flise med stor hårdhed, som er brændt ved høj temperatur og er lavet af kalkfattigt jernholdigt ler.

Hvad skal man bruge til at lægge klinker?

Materialeliste
 1. Fliser & klinker.
 2. Spand.
 3. Boremaskine.
 4. Piskeris.
 5. Tandspartel.
 6. Vinkelsliber.
 7. Vaterpas.
 8. Fliseklæb.

Hvor kan man købe fliser til badeværelse?

Flisekompagniet har én af Danmarks største fliseudstillinger. Den viser vores kæmpe udvalg og har mere end 40 forskellige miljøer der kan inspirere dig. Du kan finde alt hvad du skal bruge, hvad enten du skal have fliser til badeværelse, køkken, entré eller…

Hvor køber man klinker?

Hos XL-BYG kan du få klinker og fliser, som passer til langt de fleste typer lokaler. Vores fliser har forskellige størrelser, overflader og farver, som gør, at de egner sig til forskellige indretningsstile.

Hvor kan man købe gulvfliser?

Hos XL-BYG kan du få et stort og bredt udvalg af gulvfliser til stort set enhver type gulv og lokale. Der er stor forskel på de enkelte flisers udseende, struktur, størrelser og farve. Du kan let undersøge mere om de enkelte fliser ved at læse produktbeskrivelserne for de interessante gulvfliser.

Hvordan fremstilles fliser?

Når det pulveriserede ler skal laves til fliser, bliver granulatet kørt på transportbånd til maskiner, der former leret til fliser i den ønskede størrelse og form og presser fliserne sammen under et enormt tryk. Herefter bliver fliserne tørret for at mindske indholdet af vand og gøre dem klar til brænding.