:

Hvad er systematisk dataindsamling?

Table of Contents:

  1. Hvad er systematisk dataindsamling?
  2. Hvor kan man se højdekurver?
  3. Hvordan bruges sygeplejeprocessen?
  4. Hvad gør sygeplejersken når der er flere Sygeplejediagnoser?
  5. Hvad bliver vores data brugt til?

Hvad er systematisk dataindsamling?

Dataindsamling kaldes nogle steder sygeplejeanamnese, men uanset benævnelsen drejer det sig om at indhente viden om alle patientens behovsområder og afdække såvel aktuelle som potentielle behov for sygepleje. Data indsamles systematisk for at huske alle behovsområder og forebygge, at vigtige data glemmes eller overses.

Hvor kan man se højdekurver?

Du kan bruge koordinaterne for et sted til at finde stedet på Google Earth.
  • Åbn Google Earth på din computer.
  • Klik på Søg i venstre side.
  • Angiv koordinaterne i ét af disse formater: Decimalgrader: 42.7°,-100.2° Grader, minutter og sekunder: 64°25'12.07"N, 100°10'15.24"V.

Hvordan bruges sygeplejeprocessen?

Formålet med sygeplejeprocessen er: At du udvikler kompetencer til at skabe overblik over den enkelte borger/patients sygepleje. At du udvikler kompetencer til at identificere, begrunde, planlægge, udføre, og evaluere patientens behov for sygepleje. At du udvikler kompetencer til at dokumentere sygeplejen.

Hvad gør sygeplejersken når der er flere Sygeplejediagnoser?

Denne tankegang kaldes Den Diagnostiske Proces, som sygeplejersken bør bruge i samarbejde med patienten, når hun laver dataindsamling (8). Det er vigtigt, at flere sygeplejersker kan observere de samme data hos en patient og nå frem til samme sygeplejediagnose (9).

Hvad bliver vores data brugt til?

Dataindsamling, når du er på hjemmesiden For det første kan platformen indsamle data om dig, mens du bruger hjemmesiden. Det kan fx. være oplysninger om dine kommentarer, billeder, beskeder, chats, mails, likes, hvad du lægger i indkøbskurven mv. Typisk vil platformene bruge cookies til at spore din adfærd.