:

Hvad er en gul person?

Table of Contents:

  1. Hvad er en gul person?
  2. Hvordan læser man en DISC profil?
  3. Hvilken DiSC profil har en leder?
  4. Hvad står bogstaverne i DiSC for?
  5. Hvordan laver man en DiSC profil?
  6. Hvilken flirte type er du test?

Hvad er en gul person?

De gule er meget handlekraftige og har altid en masse ideer. De står ikke stille, og der er altid fuld fart på. Deres mund står heller aldrig stille, for de snakker hele tiden og elsker at være i bevægelse og have gang i butikken.

Hvordan læser man en DISC profil?

Vores tilbagemelding på din DISC profil fokuserer på din adfærd i forskellige kontekster:
  1. Personligt selvbillede. - Din foretrukne adfærd/naturlige væsen i forhold til de 4 facetter.
  2. Arbejdsprofil og motivation. – Din typiske adfærd i den nuværende arbejdssituation og hvad der motivere dig.
  3. Adfærd under pres.

Hvilken DiSC profil har en leder?

Everything DiSC® er et enkelt værktøj, som hjælper dig med at forstå dig selv og andre bedre, hvilket kan være særdeles nyttigt som leder. Denne rapport bruger data fra din personlige profil til at give dig en lang række oplysninger om dine prioriteter og præferencer som leder.

Hvad står bogstaverne i DiSC for?

Personen, der skal have lavet en profil, krydser af i et lettilgængeligt spørgeskema og bliver ud fra de svar placeret ind på et skema i forhold til de fire faktorer i DiSC profilen: Dominans, indflydelse, Stabilitet og Samvittighedsfuld (C – Conscientious).

Hvordan laver man en DiSC profil?

Det er populært, fordi det er nemt at gå til. Personen, der skal have lavet en profil, krydser af i et lettilgængeligt spørgeskema og bliver ud fra de svar placeret ind på et skema i forhold til de fire faktorer i DiSC profilen: Dominans, indflydelse, Stabilitet og Samvittighedsfuld (C – Conscientious).

Hvilken flirte type er du test?

Ved du, hvilken type du er, når du flirter med ham eller hende den søde? Find ud af det her! Du har garanteret prøvet at flirte med dit crush, men hvilken type er du egentlig, når du flirter? Tag også testen: Hvordan ser drengene dig?