:

Hvilken aldersgruppe går mest på restaurant?

Table of Contents:

  1. Hvilken aldersgruppe går mest på restaurant?
  2. Hvad er Foodservice markedet?
  3. Hvad er avancen på fødevarer?
  4. Hvor meget take away spiser danskerne?
  5. Hvem spiser mest på restaurant?
  6. Hvor mange spiser på restaurant?

Hvilken aldersgruppe går mest på restaurant?

Det viser sig at personer mellem 20-29 år er den aldersgruppe som i gennemsnit går mest ud på restaurant og cafébesøg (hele 135 gange). Til sammenligning går personer over 65 kun ud i gennemsnit 30 gange om året.

Hvad er Foodservice markedet?

Foodservice: Foodservice (amerikansk engelsk) eller catering-industri (britisk engelsk) definerer de forretninger, institutioner og virksomheder, der er ansvarlige for ethvert måltid tilberedt uden for hjemmet.

Hvad er avancen på fødevarer?

Avance på baggrund af listepris Eksempel: En vare har en listepris på 40 kr., din indkøbspris er 30 kr. og avancen er sat til 30%. Her bliver salgsprisen 52 kr.

Hvor meget take away spiser danskerne?

- 15 procent af danskerne spiser take-away mindst en gang om ugen. 21 procent af de unge (15-34 år) spiser take-away flere gange ugentligt. - Just-eat bragte sidste år 11.832.048 måltider ud til danskerne. - 75 procent af alle måltider, Just-eat bragte ud, var pizza.

Hvem spiser mest på restaurant?

At spise ude er blevet mere populært Undersøgelsen afslørede, at de fleste danskere går oftere på restaurant, end de gjorde for tre år siden. Gruppen under 30 år kommer oftere på gourmetrestaurant end de ældre grupper, som til gengæld er mere villige til at betale mere pr. restaurantbesøg.

Hvor mange spiser på restaurant?

Hele 98 pct. af danskerne spiser af og til på en restaurant, 93 pct. spiser af og til på café og 90 pct. spiser af og til på fastfoodrestaurant.