:

Hvad kan man lave på sin gåtur?

Table of Contents:

 1. Hvad kan man lave på sin gåtur?
 2. Er det sundt at gå efter man har spist?
 3. Hvad skal man have med på gåtur?
 4. Er det sundt at gå lange ture hver dag?
 5. Hvad gør man hvis man har spist for meget?
 6. Hvis man går 10 km om dagen?
 7. Hvor langt skal jeg gå om dagen for at tabe mig?

Hvad kan man lave på sin gåtur?

Gåture gør godt for dig selv – men hvis du også vil gøre lidt godt for andre, kan du kombinere din gåtur med at samle affald. Tag en pose, nogle handsker og måske en gribetang med dig, og saml det affald, du finder på din vej. Allier dig evt. med nogle venner eller noget familie, og gør det til en konkurrence.

Er det sundt at gå efter man har spist?

Forskning viser fx, at bare en kort, afslappet gåtur efter aftensmaden har stor betydning for dit blodsukker - endda i samme grad som lægemidler, der modvirker højt blodsukker. Det sker der i din krop når du kommer ud at : 1. Dit hjerte bliver stærkere.

Hvad skal man have med på gåtur?

Vi anbefaler, at du medbringer følgende beklædning:
 • Skaljakke.
 • Skalbukser.
 • En til to tynde fleecetrøjer eller lignende, du kan bruge som isolerende mellemlag.
 • Vandre-/fritidsbukser.
 • En til to uldundertrøjer (evt. en kort- og en langærmet).
 • Undertøj (evt. lange underbukser).
 • To par sokker.
 • Evt. to par tynde indersokker.

Er det sundt at gå lange ture hver dag?

Regelmæssige gåture stimulerer dit hjerte og kredsløb, så både dit blodtryk og kolesteroltal falder. Jo hurtigere du går, og jo højere din puls kommer op, jo bedre. Så gerne rask til, og sving godt med armene. Hvis du vil have en bedre kondition, skal der fart på stængerne.

Hvad gør man hvis man har spist for meget?

Det er bedre at sætte gang i tømningen af mavesækken med lidt fysisk aktivitet. »En rolig gåtur kan være med til at lindre smerterne. Det at stå op mindsker desuden risikoen for halsbrand og sure opstød, der som nævnt kan være følgerne af forspisning. «

Hvis man går 10 km om dagen?

Hvis du vil bruge de 10.000 som mål, kan en skridttæller være et godt og motiverende træningsredskab. Skal gåturene støtte din slankekur, skal du dog satse på at længere – her vil 16.000 skridt i løbet af dagen (det svarer cirka til en 10-km-gåtur) være et godt bud.

Hvor langt skal jeg gå om dagen for at tabe mig?

Skal gåturene støtte din slankekur, skal du dog satse på at længere – her vil 16.000 skridt i løbet af dagen (det svarer cirka til en 10-km-gåtur) være et godt bud.