:

Hvordan pumper man en fodbold?

Table of Contents:

 1. Hvordan pumper man en fodbold?
 2. Hvor hårdt skal en fodbold pumpes?
 3. Er en fodbold rund?
 4. Hvordan ser en fodbold ud?
 5. Hvordan pumper man en træningsbold?
 6. Hvordan får man luft i en Yogabold?
 7. Hvem laver fodbolde?
 8. Hvor meget skal bolden veje ved kampens start?
 9. Hvor mange kanter har en fodbold?
 10. Hvilken størrelse er en fodbold?
 11. Hvilken størrelse bold?
 12. Hvordan puster man en pilatesbold op?
 13. Hvordan puster man en Yogabold op?
 14. Hvordan puster man en pilates bold op?
 15. Hvor meget luft skal der i en træningsbold?

Hvordan pumper man en fodbold?

Ryst bolden så blæren hænger løst og lodret under ventilhullet. Dryp 1-2 dråber SELECT ventilolie i ventilhullet. Husk regelmæssigt at give bolden et par dråber olie, så ventilen ikke udtørrer. lodret position som på billedet her.

Hvor hårdt skal en fodbold pumpes?

Det er naturligvis vigtigt at pumpe sin bold op, så længe du husker at følge forhandlerens anvisninger. Som regel betyder det, at bolden skal have et lufttryk mellem 0,6 og 0,8 BAR. Det anbefales at bruge en måler for at få den helt præcise mængde luft i bolden.

Er en fodbold rund?

Boldens udformning anvendes stadig i dag i produktionen af fodbolde verden over. De 32 dele i den klassiske fodbold er fordelt mellem 12 ligesidede femkanter og 20 ligesidet sekskanter. Disse danner sammen den rumlige figur, som en klassisk fodbold er.

Hvordan ser en fodbold ud?

En fodbold er en kugleformet bold af læder eller et syntetisk materiale med en oppustelig gummiblære indeni. Bolden benyttes i spillet fodbold. Fodbolde findes i flere forskellige størrelser alt efter hvilken aldersgruppe, som skal spille med dem: Str.

Hvordan pumper man en træningsbold?

Husk at tjekke, om der medfølger en pumpe til din træningsbold, når du køber den – ellers skal du huske at købe en pumpe med ved siden af. Pump kun bolden 80 procent op, første gang du bruger den, og lad den hvile 24 timer, før du pumper resten af luften i.

Hvordan får man luft i en Yogabold?

Det, man skal gøre, er at dryppe en enkelt dråbe ventilolie/madolie i ventilen. Herefter lader man bolden stå i et døgn uden at pumpe den. Når døgnet er gået, kan man pumpe den på ny, og så vil den oftest holde luften, som den skal.

Hvem laver fodbolde?

Selects Sport A/S' hovedkontor ligger i Glostrup på Sjælland, men boldene bliver produceret i Pakistan.

Hvor meget skal bolden veje ved kampens start?

Bolden skal være kugleformet være lavet af godkendt materiale have en omkreds mellem 68 og 70 cm ved kampens start veje mellem 4 g have et tryk mellem 0,6 og 1,1 atmosfæres overtryk ved havets overflade, svarende til 6 g/cm2.

Hvor mange kanter har en fodbold?

Fodboldens opbygning med 32 felter Det var umuligt at lave en fuldkommen rund bold med 18 felter, hvilket var standardkonstruktionen af en bold førhen. Med de 32 felter - 20 sekskanter og 12 femkanter - lykkedes det SELECT at skabe den mest runde bold nogensinde.

Hvilken størrelse er en fodbold?

Størrelse 5 (voksen/professionel): U12 og op (12 år og ældre), 68-70 cm i omkreds. Størrelse 4 (unge): U8-U12 (8-12 år), 63,5-66 cm i omkreds. Størrelse 3 (junior): U8 og nedefter (8 år og yngre), 58,5-61 cm i omkreds.

Hvilken størrelse bold?

Boldstørrelser og -typer
BoldstørrelserOmkredsVægt
Str. 0 - gummi46-49 cm225-300 g
Str. 0 – læder46-49 cm225-300 g
Str. 150-52 cm290-330 g
Str. 254-56 cm325-375 g

Hvordan puster man en pilatesbold op?

Læg bolden fladt på gulvet og pust bolden op til ca. 80% af fuld størrelse. 3. Pust bolden op til fuld størrelse, så den passer ind mellem væg og stol.

Hvordan puster man en Yogabold op?

Bolden er nem at puste op, da der følger et sugerør med til formålet. Du puster den altså op med munden. Du styrer selv hårdhedsgraden, da den afhænger af, hvor meget luft du putter i bolden.

Hvordan puster man en pilates bold op?

Læg bolden fladt på gulvet og pust bolden op til ca. 80% af fuld størrelse. 3. Pust bolden op til fuld størrelse, så den passer ind mellem væg og stol.

Hvor meget luft skal der i en træningsbold?

Hvor meget luft skal der være i en træningsbold? Husk at tjekke, om der medfølger en pumpe til din træningsbold, når du køber den – ellers skal du huske at købe en pumpe med ved siden af. Pump kun bolden 80 procent op, første gang du bruger den, og lad den hvile 24 timer, før du pumper resten af luften i.