:

Hvordan bruger jeg foundation?

Table of Contents:

 1. Hvordan bruger jeg foundation?
 2. Hvorfor kager min makeup?
 3. Hvad er foundation lavet af?
 4. Hvorfor krakelere foundation?
 5. Hvordan undgår man foundation smitter af?
 6. Hvorfor bruger man pudder?
 7. Hvordan bruger jeg en concealer?
 8. Hvilken foundation børste er bedst?
 9. Hvor lægger man foundation?
 10. Hvordan får jeg min makeup til at holde hele dagen?
 11. Hvornår bruger man pudder?
 12. Hvad er forskellen på pudder og foundation?
 13. Hvordan undgår man at foundation smitter af?
 14. Hvordan skal jeg lægge min makeup?

Hvordan bruger jeg foundation?

Bedste foundation tips
 1. Blend lidt af din dagcreme sammen med din foundation for at gøre den mere flydende og nem at lægge.
 2. Påfør produktet med fingrene, da du med varmen fra dine fingre kan få foundationen til nærmest at smelte ind i huden. ...
 3. Find den rigtige farve ved at teste den på dit kæbeben.

Hvorfor kager min makeup?

Hvis der ligger døde hudceller på overfladen af din hud, når du påfører din foundation, farvet dagcreme eller andet vil du opleve at din hud fnuller eller at din foundation kan sætte sig i kager i løbet af dagen.

Hvad er foundation lavet af?

Foundation er en farvet creme, der bruges til at ensfarve huden i ansigtet. Foundations findes i mange forskellige kvalitets-versioner. Kosmetikeksperter mener, at hvis man går med foundation, er det vigtigt at finde en, som ikke tilstopper porerne og som kan hydrere huden.

Hvorfor krakelere foundation?

Det første jeg gør er altid at sørge for at min hud er godt fugtet. Jeg har en tendens til tør hud og det er virkelig svært at lægge en flot foundation, som ikke krakelerer når huden er tør. Derfor starter jeg altid med en god fugtighedscreme.

Hvordan undgår man foundation smitter af?

2. At man bruger for mange produkter lag på lag. Hvis du for eksempel ovenpå en masse hudpleje bruger et par primere, concealer, BB Cream, foundation, pudder og til sidst highlighter plus det løse, så er der også en god chance for at det smitter af. Flere lag holder ikke nødvendigvis bedre, tværtimod.

Hvorfor bruger man pudder?

Pudder har adskillige fordele: de giver din hud en jævn og ensartet glød, minimerer porernes synlighed og forhindrer din makeup i at se fedtet ud. Pudder får også din foundation til at holde længere og sørger for at makeuppen sidder, hvor den skal, selv i varmt og fugtigt vejr.

Hvordan bruger jeg en concealer?

Hvordan bruges en concealer? En concealer bruges lokalt på de områder, du ønsker at perfektionere – uanset om det er mørke rande under øjnene, rødme på kinderne eller en bums i panden. Hvis du ikke bruger foundation, påføres concealeren bare direkte på huden.

Hvilken foundation børste er bedst?

Børster til foundation og mineralpudder Stipling og flat-top kan du både bruge til flydende foundations og pudder, men stipling giver en mere let og naturlig dækning, hvor flat-top giver et mere dækkende resultat. Hvis du har en mineralfoundation, så kan det være en god idé at investere i en kabuki-børste.

Hvor lægger man foundation?

omkring øjne, øjenbryn og næsen. Påføringen går rigtig hurtigt og rengøringen er simpel. Vi anbefaler at man altid vasker sine hænder grundigt både før og efter appliceringen. Fingrene fungerer dog bedst til flydende foundations med en lettere konsistens og dækning.

Hvordan får jeg min makeup til at holde hele dagen?

Sådan får du din makeup til at holde hele dagen
 1. Eksfolier. Eksfoliering er vigtigt for at kunne lægge en glat og pæn base. ...
 2. Brug en god fugtighedscreme. ...
 3. Prime. ...
 4. Gå efter langtidsholdbare formularer. ...
 5. Tynde lag. ...
 6. Setting powder. ...
 7. Brug den særlige læbestift-teknik. ...
 8. Brug settingspray.

Hvornår bruger man pudder?

Babypudder bruges normalt hvis huden er varm og fugtig og man gerne vil holde huden blød og tør. Den kan også bruges lidt kølende hvis huden virker lidt irriteret. Pudder kan med fordel bruges til de meget tykke børn, hvor den kan tørre lidt ... ...

Hvad er forskellen på pudder og foundation?

Forskellen på pudder og foundation er, at førstnævnte hovedsageligt er betegnelsen for en transparent, løs pudder, som påføres med en stor pudderkvast. Sidstnævnte er betegnelsen for et meget dækkende og oftests flydende makeupprodukt, men fås ligeså i fast, løs og tør form.

Hvordan undgår man at foundation smitter af?

2. At man bruger for mange produkter lag på lag. Hvis du for eksempel ovenpå en masse hudpleje bruger et par primere, concealer, BB Cream, foundation, pudder og til sidst highlighter plus det løse, så er der også en god chance for at det smitter af. Flere lag holder ikke nødvendigvis bedre, tværtimod.

Hvordan skal jeg lægge min makeup?

En flot makeup starter med en sund og velfugtet hud Det er vigtigt, at din hud er gennemfugtet, inden du starter med at lægge din makeup, da tør hud får dig til at se ældre ud. Forebyg derfor dagligt med en fugtgivende og rig serum og ansigtscreme for at pleje din hud, men også lige inden du påfører makeuppen.