:

Hvordan udtaler man Adidas?

Table of Contents:

 1. Hvordan udtaler man Adidas?
 2. Hvordan udtales Saysky?
 3. Hvordan udtales Under Armour?
 4. Hvordan udtales protein?
 5. Hvordan udtales Hermes på fransk?
 6. Hvordan udtaler man Hermes?
 7. Hvor kommer Saysky fra?
 8. Hvad betyder ordet protein?
 9. Hvad kaldes protein også?
 10. Er Zara fransk?
 11. Hvordan siger man Zara rigtigt?
 12. Hvad er proteiner og hvor kommer det fra?

Hvordan udtaler man Adidas?

Adidas: Her er de fleste danskere på hjemmebane, for det tyske brand udtales netop på tysk med tre hårde, korte stavelser. A-di-das og IKKE som amerikanerne har for vane: Ah-deee-das.

Hvordan udtales Saysky?

« Saysky udtales som de to engelske ord, say sky, sig himmel og navnet er en hyldest til det at være udendørs og dyrke sin motion.

Hvordan udtales Under Armour?

Under Armour
HovedsædeBaltimore, Maryland
Eksterne henvisninger
Virksomhedens hjemmeside
OpenCorporatesus_md/D

Hvordan udtales protein?

Ordet protein bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves.

Hvordan udtales Hermes på fransk?

Hermès International S.A., Hermès of Paris, eller blot Hermès (fransk udtale: ​[ɛʁmɛs]; er en fransk mærkevareproducent, der forhandler luksuriøse designmærker. Virksomheden blev grundlagt i 1837.

Hvordan udtaler man Hermes?

Hermès [air-mez] Fransk kan være et svært sprog at lære, og en af de primære grunde er brugen af stumme bogstaver – i Hermès' tilfælde det indledende H.

Hvor kommer Saysky fra?

Hvor kom navnet SAYSKY fra? ”SAYSKY er en sammensætning af 'SAY' og 'SKY'. Det er en hyldest til den blå himmel og de svar mange folk søger efter, når de kigger op. Der er positive vibes forbundet med blå himmel og godt vejr.

Hvad betyder ordet protein?

Ordet protein er en afledn. af græsk protos 'først' og -in, fordi man mente, at proteiner udgjorde grundsubstansen i organisk liv. Længden af polypeptidkæderne (se peptider) i proteinerne varierer stærkt, og der kan være fra 50-100 til adskillige tusinde aminosyrer. Der indgår 20 forskellige aminosyrer i proteinerne.

Hvad kaldes protein også?

Korte kæder benævnes ofte oligopeptid eller blot peptid. Der er ikke defineret nogen grænse for, hvor lang en kæde skal være, for at kunne kaldes et protein. Proteiner er opbygget fra et repertoire på 20 forskellige aminosyrer, der kaldes de proteinogene aminosyrer.

Er Zara fransk?

Zara er en spanskejet kæde af tøjbutikker, der blev grundlagt med en butik på hovedgaden i A Coruña i 1975. Kæden ejes af Inditex, der også ejer mærker som Massimo Dutti, Bershka og Pull & Bear. I alt består kæden af over 1.900 butikker fordelt på 87 lande.

Hvordan siger man Zara rigtigt?

Det viser sig, at 'Zara' i realiteten skal udtales efter den nordlige Castilianske dialekt, som er baseret på fonetisk udtale. Det vil sige, at 'z' udtales som blødt 'th', der mest lyder som et 'd' og, at 'r' også skal udtales som et 'd'. Den helt rigtige måde at udtale mærket på er derfor 'Dzah-dah'.

Hvad er proteiner og hvor kommer det fra?

Proteiner består af forskellige aminosyrer. Flere af disse aminosyrer kan kroppen ikke selv danne, og da de er livsnødvendige for kroppen, skal de tilføres via den mad, du spiser. Madens proteiner stammer især fra kød, fisk, fjerkræ, mejeriprodukter og æg.