:

Hvem ringede 118?

Table of Contents:

 1. Hvem ringede 118?
 2. Kan man ringe fra et andet nummer?
 3. Hvordan finder man ud af hvem der ringer til en?
 4. Hvad kan man bruge IMEI nummer til?
 5. Hvordan spærrer man sin telefon?
 6. Hvilken udbyder har dette nummer?
 7. Hvad betyder ukendt person?
 8. Hvordan undgår man uønskede telefonopkald?
 9. Hvordan stopper jeg udenlandske numre?
 10. Kan man finde frem til et skjult nummer?
 11. Er IMEI og serienummer det samme?
 12. Er mit IMEI-nummer spærret?
 13. Kan man åbne en spærret telefon?
 14. Hvad gør man når man får stjålet sin mobil?

Hvem ringede 118?

Slå op på nettet, hvem der ringer Når du har nummeret, er det næste naturlige træk at slå det op på internettet. Du kan selvfølgelig altid slå det op i Google, men oftest vil topresultaterne enten være de Gule Sider, Krak eller 118. 118 er ejet af TDC, der også driver YouSee og Telmore.

Kan man ringe fra et andet nummer?

Et 'spoof kald' betyder, at man ændrer sit opkaldsnummer til et andet nummer, end det man ringer fra. Det bruges oftest af kriminelle, der ønsker at svindle sig til dine private oplysninger. Det fungerer således, at svindlere kan ringe dig op og erstatte deres eget nummer med et andet.

Hvordan finder man ud af hvem der ringer til en?

I dag er den selvfølgelig online via hjemmesider som krak.dk, degulesider.dk eller 118.dk - sidstnævnte kan du også ringe til på, ja 118 - bedre kendt som oplysningen. Det koster 20 kr., så det er nok lige så smart selv at prøve online.

Hvad kan man bruge IMEI nummer til?

Smart at have IMEI-nummeret gemt Operatører bruger IMEI-nummeret til at identificere telefoner, der er registreret på deres netværk. Bliver telefonen stjålet, kan de blackliste IMEI-nummeret, og så kan man ikke bruge den pågældende telefon på deres netværk.

Hvordan spærrer man sin telefon?

Sådan spærrer du mobilen Sådan gør du: Ring til politiet på 114 og bed om en IMEI-spærring. Herefter blokeres brugen af telefonen i det internationale CEIR-register. Det er vigtigt, at du før din mobil er stjålet har skrevet IMEI-nummeret ned.

Hvilken udbyder har dette nummer?

I nummerregisteret kan du se, hvilke udbydere der er tildelt, hvilke numre fra den nationale nummerplan. Samtidig kan du se, hvilke numre der er ledige, og hvilke der holdes som reserve. Endvidere er det muligt at finde en række kontaktoplysninger til de udbydere, der er tildelt nummerressourcer.

Hvad betyder ukendt person?

Vælger du både at have hemmeligt nummer og skjult nummer, vil du ikke være til at finde i telefonbøger eller offentlige registre og når du ringer til nogen, kan de ikke se dit telefonnummer, men der vil i stedet stå enten ”skjult nummer” eller ”ukendt”.

Hvordan undgår man uønskede telefonopkald?

Den letteste metode er derfor at bruge en app. Der findes flere rigtig gode apps som fx "Truecaller" eller "CIA call". Fælles for dem er dog at gratis versionen af disse har lidt banner reklamer. Disse apps kan blokere alle opkald, som andre brugere har markeret som scam, marketing eller lignende.

Hvordan stopper jeg udenlandske numre?

Du kan undgå denne type svindel, hvis du lader være med at ringe tilbage til udenlandske numre, du ikke kender. I YouSee har vi udviklet et digitalt filter til mobilen, der stopper de fleste fupopkald fra udlandet.

Kan man finde frem til et skjult nummer?

Ønsker du alligevel at finde ud af, hvem der ringe til dig, har du flere muligheder, dog kun hvis nummeret blot er ukendt og ikke skjult. Det er dog desværre, som udgangspunkt, ikke muligt at spore et hemmeligt nummer.

Er IMEI og serienummer det samme?

På disse enheder finder du serienummeret under Indstillinger og IMEI-/MEID-nummeret (MEID-nummeret er de første 14 cifre i IMEI-nummeret) på bagsiden. Hvis du har brug for hjælp, men ikke kan åbne menuen Indstillinger, kan du bruge IMEI-/MEID-nummeret i stedet for serienummeret: iPhone 6.

Er mit IMEI-nummer spærret?

Kontakt politiet på telefonnummer 114, og bed om en IMEI-spærring. Politiet opretter herefter din telefons IMEI-nummer i det såkaldte CEIR-register (Central Equipment Identity Register), og derved kan telefonen ikke længere benyttes på mobilnet – heller ikke med et nyt SIM-kort.

Kan man åbne en spærret telefon?

Genåbning af et spærret kort Finder du din mobiltelefon, kan du få genåbnet dit simkort ved at ringe til os. Bemærk, at det koster 99 kr. at genåbne simkortet.

Hvad gør man når man får stjålet sin mobil?

Brug en sporingsapplikation. Der findes et væld af applikationer, du kan bruge til at spore din telefon, hvis den er blevet væk eller stjålet. Hvis du har en iPhone findes der allerede "FindMy"-app'en som kan spore hvor din telefon befinder sig. På Android findes en lignende app, der hedder "Find My Device".