:

Hvad er det bedste toilet?

Table of Contents:

  1. Hvad er det bedste toilet?
  2. Hvad er et toilet uden Skyllekant?
  3. Hvor højt skal et væghængt toilet hænge?
  4. Er Laufen et godt mærke?
  5. Kan man selv sætte nyt toilet op?

Hvad er det bedste toilet?

Først og fremmest skal du finde ud af, om dit nuværende toilet har s-lås eller p-lås. Derudover skal du gøre op med dig selv, om du ønsker et gulvstående toilet eller et væghængt toilet. Er du i tvivl om, hvorvidt dit toilet har s-lås eller p-lås, så klik her for at se forskellen.

Hvad er et toilet uden Skyllekant?

Fordele ved gulvstående toiletter uden skyllekant Ved at vælge et toilet uden skyllekant, kan man gøre helt rent med wc-børsten samtidig med at den tynde vandrette liste rundt i skålen sikre, at vandet effektivt forbliver i skålen og skyller rent helt op og rundt i hele skålen.

Hvor højt skal et væghængt toilet hænge?

Standard målet er 42 cm. De fleste vil have dem lidt højere, så alt mellem 42-45 cm fra færdigt gulv er acceptabelt.

Er Laufen et godt mærke?

God service fra laufen.dk Rigtig mange tak for din positive anmeldelse - det er dejligt at høre, at du er glad for vores produkter og at løsningen fungerede godt for dig. Hvis du af den ene eller anden årsag skulle få brug for det, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen.

Kan man selv sætte nyt toilet op?

Det er helt lovligt selv at udskifte et gulvstående toilet, så længe man ikke ændrer på de faste VVS installationer. Du må altså gerne selv udskifte toilettet såfremt du umiddelbart selv kan lukke for vandet til toilettet, og sætte det nye toilet til, på de eksisterende VVS installationer.