:

Hvordan får min hest respekt for mig?

Table of Contents:

  1. Hvordan får min hest respekt for mig?
  2. Kan min hest lide mig?
  3. Hvordan opdrager man en hest?
  4. Kan man tale med dyr?
  5. Hvorfor hviner heste?

Hvordan får min hest respekt for mig?

Vær klar i dit hoved på hvor du vil hen, og så bare gøre det, med den tanke i hovedet at hesten selvfølgelig følger med og samtidig respektere din sfære – din personlige cirkel. Den cirkel hvor du begynder at føle dig utryg, hvis nogen du ikke selv har indbudt kommer der ind.

Kan min hest lide mig?

Hvis en hest kan lide dig, kommer den ofte hen til dig for, at hilse på dig når den hører dig komme. Den løber måske op til hegnet eller venter spændt på dig ved staldøren. Hvis en hest er ivrig efter at hilse på dig, er det dens måde at vise, at den kan lide dig.

Hvordan opdrager man en hest?

Vær forbilledet for din hest Hvordan du selv kommunikerer til dine omgivelser påvirker selvsamme omgivelser. Det nytter altså ikke noget at råbe “SÅ SLAPPER DU AF!”, hvis din hest er stresset op over en ko på marken eller råbe “NU SKAL DU KRAFTEDME TALE ORDENTLIGT”, til dine larmende børn.

Kan man tale med dyr?

Telepati er en tovejskommunikation. Den kan finde sted mellem alle individer – dyr som mennesker. Mange mennesker har haft telepatiske oplevelser med deres kære, helt uden at de er klar over det.

Hvorfor hviner heste?

Både brunstige og ikke brunstige hopper vil hvine, når en hingst nærmer sig og snuser til dem. Hvinen høres også ofte under uenigheder både mellem hingste og hopper. Når heste hviner, lægger de som regel ørerne tilbage som tegn på aggression, og ofte stamper de eller sparker ud med for- eller bagben.