:

Hvilke kort giver adgang til lounge?

Table of Contents:

 1. Hvilke kort giver adgang til lounge?
 2. Hvad koster det at bruge Priority Pass?
 3. Hvordan bruger man Priority Pass?
 4. Hvad koster SAS lounge?
 5. Hvad koster Nordea Platinum?
 6. Hvor lang kredit på MasterCard?
 7. Hvad koster lounge adgang?
 8. Hvad dækker MasterCard Gold Danske Bank?
 9. Hvad tid åbner SAS loungen?
 10. Hvor mange penge skal man have for at få et Platinkort?
 11. Hvad koster et Mastercard Platinum?
 12. Kan man overtrække på et Mastercard?
 13. Hvornår er skæringsdato for Mastercard?
 14. Hvad er en lounge?
 15. Hvad dækker Mastercard guld?

Hvilke kort giver adgang til lounge?

Diners Club privatkort er et klassisk betalings- og kreditkort som du kan handle med over hele verden. Kortets største fordel er, at det giver adgang til over 650 lounges rundt omkring i verden, og du får derudover også tilbud og rabatter på hoteller, restauranter, rejser og koncerter.

Hvad koster det at bruge Priority Pass?

Du betaler en fast, årlig pris på 150 kr. for dit Jyske Priority Pass. Derudover betaler du en favorabel pris på 245 kr.

Hvordan bruger man Priority Pass?

Dit Priority Pass medlemskort er personligt og giver adgang til de lounges, der er tilmeldt Priority Pass Loungeprogrammet. Kortet er personligt og må ikke bruges af andre end dig selv. Du skal underskrive kortet i feltet på bagsiden af kortet. Kortet er gyldigt i tre år fra udstedelsen, og udløbsdatoen står på kortet.

Hvad koster SAS lounge?

Så for dkk 169,- per person får man adgang til SAS Loungen i for eksempelvis Købehavn og lidt billigere er det at komme ind i fx. loungene i New York (Newark) og Chicago som koster USD 30,- (dkk 165,- i dagens kurs). I begge tilfælde skal det tilkøbes online i forbindelse med købet af billetten.

Hvad koster Nordea Platinum?

Nordea Platinum Kortet koster 1.500 kroner om året. Kortet kræver, at du har en god kreditvurdering. Kreditmaksimummet er fra 100.000 kroner og opefter i kredit.

Hvor lang kredit på MasterCard?

MasterCard Standard Du får 45 dages rentefri kredit som på de andre kort, men kreditbeløbet kan være en anelse lavere end på f. eks. et MasterCard Gold eller Platinum – det afhænger af din bank. Som udgangspunkt har du som minimum op til DKK 10.000 kredit, som du kan bruge på dit MasterCard Standard.

Hvad koster lounge adgang?

Nogle lounges er begyndt at tilbyde adgang hvis du køber et én-dags pas, i stedet for et årligt gebyr. Adgang kan koste så lidt som 140 kr, og helt op til 650 kr, for first class lounges. Undersøg nemt hvad der gælder for din destination, på hjemmesider som fx Lounge Pass , hvor du kan søge på lufthavne i hele verden.

Hvad dækker MasterCard Gold Danske Bank?

Mastercard Guld inkluderer en årsrejseforsikring i Europa for dig og din nærmeste familie (samme husstand). Forsikringen dækker året rundt på rejser af op til 60 dages varighed – også selvom rejsen ikke er købt på dit Mastercard Guld.

Hvad tid åbner SAS loungen?

Vores lounges åbner cirka 60 minutter før den første SAS-afgang og lukker cirka 30 minutter før den sidste planlagte SAS-afgang. Åbningstider kan variere afhængigt af lokale kontrakter.

Hvor mange penge skal man have for at få et Platinkort?

»For vores særlige private banking eksklusive, der kræver, at man har 50 mio. kr. i investerbar formue. Her har deres børn mulighed for at et Platinum-kort, hvis de er over 18 år.

Hvad koster et Mastercard Platinum?

Et Platin kort koster 1.395 kroner om året. Du har mulighed for at tilvælge en lang række forsikringer med 15 % rabat. Du får derudover adgang til servicen Dansk Concierge, som er en tjeneste, der hjælper dig med at bestille hotelophold og koncertbilletter og lignende.

Kan man overtrække på et Mastercard?

På et MasterCard Debit (tidligere Visa Electron) kan du aldrig trække over. I kortet er indbygget en begrænsning, så du ikke kan hæve mere, end du har på din konto. Disse kort giver bankerne til nye kunder, som banken ikke kender så godt endnu, og til folk med rod i økonomien.

Hvornår er skæringsdato for Mastercard?

Faktureringsdatoer for Mastercard 2022
1. kvartal2. kvartal3. kvartal
20. januar20. april20. juli
17. februar18. maj22. august
22. marts21. juni21. september

Hvad er en lounge?

drive omkring {vb.} ligge henslægt {vb.} slentre {vb.} slænge {vb.}

Hvad dækker Mastercard guld?

Du er dækket på både forretningsrejser og ferierejser så længe, at ferien har en varighed på maksimum 60 dage. Du er også dækket, hvis din bagage fx bliver forsinket, eller hvis dit fly er forsinket. Med et Mastercard Kredit Guld får du derudover tilknyttet en afbestillingsforsikring på op til 50.000 kr. til kortet.