:

Hvad er forskellen på ebøger og lydbøger?

Table of Contents:

  1. Hvad er forskellen på ebøger og lydbøger?
  2. Kan man dele en ebog?
  3. Hvilke bøger er der på mofibo?
  4. Hvor mange enheder på Saxo Premium?
  5. Kan man få danske bøger på Kindle?

Hvad er forskellen på ebøger og lydbøger?

En lydbog er en elektronisk bog, der er indtalt, så den høres i stedet for at læses. Hvilket format bliver lydbogen sendt i? Alle vores lydbøger til download sendes indpakket i ZIP-filer. ZIP-filen skal pakkes ud for at få adgang til de MP3-filer, der udgør selve lyd-bogen.

Kan man dele en ebog?

Både PDF- og ePub-filer kan være vandmærkede og ubeskyttede. Uanset om e-bogen leveres med eller uden kopibeskyttelse, så er der tale om ophavsretligt materiale, som ikke må videregives til andre.

Hvilke bøger er der på mofibo?

  • Originals A-L. Askehave + Jeg er Sarons rose. Dagmar og Johannes + Helenes krig. Den danske seriemorder + Hjemvendt. Det halve liv – podcast om skilsmisse. De opdagede verden. Jæger.
  • Originals M-Z. Mord Down Under. Snesmil.

Hvor mange enheder på Saxo Premium?

(Saxo Premium) Med 1 profil og 2 brugere kan du dele din adgang til vores store streaming-bibliotek med en anden i husstanden. I kan frit streame forskellige bøger på samme tid med forskellige telefoner eller tablets. I kan dog ikke streame den samme bog på samme tid, da I har en fælles profil.

Kan man få danske bøger på Kindle?

Nu skal vi se på, hvordan dine danske bøger kommer ind i din Kindle. Trin 1: Download programmet Calibre til din pc. ... Trin 3: Klik på Add Books (tilføj bøger) for at tilføje e-bøger, som du har på computeren til dit Kindle-bibliotek. Trin 4: Tilslut din Kindle via USB-kablet til computeren.