:

Hvordan installerer jeg zoom på min computer?

Table of Contents:

  1. Hvordan installerer jeg zoom på min computer?
  2. Hvor lang tid kan man være på Zoom?
  3. Kan man deltage i Zoom-møde uden app?
  4. Hvordan oprette zoom?
  5. Hvordan deler man et dokument på Zoom?
  6. Hvad koster et Zoom abonnement?

Hvordan installerer jeg zoom på min computer?

Hvis du aldrig har brugt Zoom før, bliver du bedt om at installere et lille program på din computer. Det siger du ja til. Hvis installationen ikke går i gang af sig selv, så klik på ”download here” (står med blå skrift midt på skærmen).

Hvor lang tid kan man være på Zoom?

Du kan ganske gratis deltage i alle Zoom møder og du kan selv være vært for Zoom møder. Den eneste begrænsning med en gratis konto er at, hvis du er vært for et gruppemøde (dvs. et møde med 3 eller flere personer) så er mødets længde begrænset til 40 minutter.

Kan man deltage i Zoom-møde uden app?

Det er muligt at deltage i et Zoom-møde uden at man skal have Zoom-klienten installeret. Man kan deltage i Zoom-møde via ens webbrowser.

Hvordan oprette zoom?

Det er gratis at oprette en Zoom konto, og et krav, hvis du selv vil afholde møder via Zoom. Hvis du er inviteret som gæst, så behøver du ikke oprette en Zoom konto. Gå til https://zoom.us og klik på SIGN UP, IT'S FREE. Indtast den e-mail adresse du gerne vil bruge og klik på Sign Up for at komme videre.

Hvordan deler man et dokument på Zoom?

Hvis du vil ​dele en fil ​i chatten, skal du trykke på “File” og finde filens lokation på din computer. OBS: ​Hvis du ikke har mulighed for at trykke “Send File” i chatten, skal softwaren opdateres. MAC: klik på zoom i øverste bjælke og vælg “Check for updates” . Zoom skal genstartes før opdateringen virker.

Hvad koster et Zoom abonnement?

Du kan få alt dette og være vært for op til 300 deltagere med Business-abonnementet (199,90 USD/år), og hvis du betaler 240 USD/år med Enterprise-abonnementet, kan du være vært for op til 500 deltagere og få adgang til Zooms bedste funktioner.