:

Hvordan får jeg Discovery plus på mit TV?

Table of Contents:

 1. Hvordan får jeg Discovery plus på mit TV?
 2. Hvordan kan man se Discovery plus gratis?
 3. Kan man se Discovery Plus i Norge?
 4. Hvordan ser man discovery+?
 5. Hvordan får man Discovery plus på LG TV?
 6. Hvor finder jeg Discovery kanaler?
 7. Hvor meget koster Discovery Plus om måneden?
 8. Kan man se Discovery på nettet?
 9. Kan jeg se discovery+ i udlandet?
 10. Hvorfor kan jeg ikke se Discovery Plus?
 11. Hvad koster discovery+ Plus?
 12. Kan man se Dplay på LG tv?
 13. Hvordan henter jeg en app til LG Smart TV?
 14. Kan man downloade på Discovery?
 15. Hvad koster Discovery i måneden?

Hvordan får jeg Discovery plus på mit TV?

Start appbutikken, og søg efter “discovery+” på din -. Vælg “Føj til Hjem” for at installere appen. Når den er installeret, skal du logge ind ved hjælp af dine discovery+ legitimationsoplysninger.

Hvordan kan man se Discovery plus gratis?

Hvis du opretter en brugerkonto hos discovery+, kan du få adgang til visse dele af vores indhold helt gratis - dog med reklamer. Oprettelse af en gratis brugerkonto kræver ikke at du registrerer dine betalingsoplysninger. Har du problemer eller spørgsmål, kontakt os på [email protected]discoveryplus.dk.

Kan man se Discovery Plus i Norge?

"Underholdning+Live" eller "Sport" abonnement, kan du uden problemer tage discovery+ med dig rundt i hele EU. Befinder du dig uden for EUs grænser, er det desværre ikke muligt at få adgang til discovery+s indhold, da vi ikke har rettighederne til at vise vores programmer uden for EU.

Hvordan ser man discovery+?

Lær, hvordan du får mest muligt ud af din -, mens du bruger discovery+....discovery+ app på Android TV
 1. Klik her for at tilmelde dig discovery+.
 2. Når du har tilmeldt dig, skal du gå til startskærmen på din -.
 3. Start appbutikken, og søg efter “discovery+” på din -. ...
 4. Vælg “Download” for at installere appen.

Hvordan får man Discovery plus på LG TV?

Discovery anbefaler andre måder Aktuelt så anbefaler discovery+ alle, der vil se med via deres LG smart TV, at benytte alternative metoder som f. eks. Apple TV-boks eller Google Chromecast sammen med en smartphone, tablet eller computer for at se discovery+ på det pågældende TV.

Hvor finder jeg Discovery kanaler?

Dplay blev lanceret i 2015 som afløser for nutv.dk og tilbyder indhold fra Discovery kanalerne og de kanaler Discovery ejer i Danmark, der inkluderer Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Canal 9, Discovery Channel, TLC og Animal Planet.

Hvor meget koster Discovery Plus om måneden?

Underholdning+live Få alt fra abonnementet Underholdning – plus adgang til live-streaming af 7 tv-kanaler (Kanal 4, Kanal 5, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID – Investigation Discovery og Discovery Science) for kun 89 kr./md. (normalpris 99 kr./md.).

Kan man se Discovery på nettet?

Hvad kan man se på discovery+ Du kan se underholdning, når det passer dig – uden reklamer. Få adgang til eksklusive snigpremierer og Iive stream op til 11 tv-kanaler (Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID – Investigation Discovery & Discovery Science).

Kan jeg se discovery+ i udlandet?

Kan jeg streame indhold i udlandet? Ja, du kan sagtens streame dit favoritindhold, når du rejser til udlandet – så længe det er inden for EU's grænser. Kommer du uden for EU, så kan du ikke længere se Discovery+.

Hvorfor kan jeg ikke se Discovery Plus?

Du kan tilgå www.discoveryplus.com/dk via browseren på din smartphone eller tablet, men det er ikke muligt at se indhold via browseren på disse enheder. Vi anbefaler at du downloader vores app til enten iOS eller Android, og ser vores indhold derigennem.

Hvad koster discovery+ Plus?

Få adgang til en verden af tempofyldt underholdning, fængende krimiprogrammer og reality med de største personligheder for kun 69 kr./md. (normalpris 79 kr./md). Lige når det passer dig – og helt uden reklamer.

Kan man se Dplay på LG tv?

Dplay har arbejdet i et stykke tid på en app til LG TV (modellerne med webOS Smart TV platformen). Dplay app'en har man tidligere annonceret ville lande her i slutningen af 2019, men det trækker ud. Dplay oplyste på deres Facebook side, at det nye lanceringstidspunkt så forventedes at blive februar 2020 / 1.

Hvordan henter jeg en app til LG Smart TV?

Du kan finde hjælp til hvordan du installerer apps på dit tv, i manualen der fulgte med dit tv eller på lg.com/dk. Herefter ser du YouSee Tv & Film appen på listen over apps. Når du åbner appen første gang skal du logge ind.

Kan man downloade på Discovery?

Dette er desværre ikke en funktion vi tilbyder på nuværende tidspunkt, men det er noget vi håber på at kunne tilbyde i fremtiden.

Hvad koster Discovery i måneden?

Underholdning. Få adgang til en verden af tempofyldt underholdning, fængende krimiprogrammer og reality med de største personligheder for kun 69 kr./md. (normalpris 79 kr./md).