:

Kan ikke oprette forbindelse til website?

Table of Contents:

 1. Kan ikke oprette forbindelse til website?
 2. Hvordan kommer man på The Dark net?
 3. Hvordan blokerer jeg en webside?
 4. Hvad er en sikker forbindelse?
 5. Hvorfor står der ikke sikker på en hjemmeside?
 6. Hvor sikker er Tor?
 7. Hvordan blokere Man hjemmesider på Safari?
 8. Kan man blokere hjemmesider iPhone?
 9. Hvad betyder Ikke sikker forbindelse?
 10. Hvad betyder det når en side ikke er sikker?
 11. Hvorfor virker min browser ikke?
 12. Hvad betyder websted ikke sikkert?
 13. Hvad betyder låsen i søgefeltet?
 14. Hvad er en VPN forbindelse?

Kan ikke oprette forbindelse til website?

Ret de fleste forbindelsesfejl
 1. Tjek, om der er tastefejl i webadressen.
 2. Sørg for, at din internetforbindelse fungerer normalt. Hvis din internetforbindelse er ustabil, kan du se, hvordan du løser problemer med stabiliteten af din internetforbindelse.
 3. Kontakt ejeren af websitet.

Hvordan kommer man på The Dark net?

For at få adgang til dark web skal du blot have en krypteret browser som benytter et onion-routing system. Den mest benyttede browser til dette formål er Tor, som du kan downloade gratis fra internettet, ved at klikke her. Det er sikkert og nemt at downloade Tor og den fungerer stort set ligesom enhver anden browser.

Hvordan blokerer jeg en webside?

Skift indstillinger for et website
 1. Åbn Chrome-appen. på din Android-telefon eller -tablet.
 2. Gå til et website.
 3. Til venstre for adresselinjen skal du trykke på Lås. Tilladelser.
 4. Tryk på den tilladelse, du vil opdatere. Vælg en indstilling for at ændre den.

Hvad er en sikker forbindelse?

Hvad hvert sikkerhedssymbol betyder De fortæller, om et website har et sikkerhedscertifikat, om Chrome har tillid til certifikatet, og om Chrome har en privat forbindelse til et website. Oplysninger, du sender eller modtager via websitet, er private.

Hvorfor står der ikke sikker på en hjemmeside?

Hvad betyder det, at min hjemmeside ikke er sikker? Kort sagt, så handler det om, at din hjemmeside ligger på http i stedet for https. Den eneste forskel er s'et, som står for secure. Hypertext Transfer Protocol Secure er en krypteret udgave af http.

Hvor sikker er Tor?

Tor giver omtrent samme anonymitet og sikkerhed som VPN, men er pga. sin opbygning meget langsomt og kan derfor ikke bruges til downloads, streaming o. lign. Tor forbinder brugerne til internettet gennem en række knudepunkter, hvor imellem datastrømmen krypteres.

Hvordan blokere Man hjemmesider på Safari?

Vælg Handling > Indstillinger, og klik på Sikkerhed. (Menuen Handling findes i øverste højre hjørne af Safari-vinduet og ligner et tandhjul.) Under “Webindhold” skal du vælge eller fravælge de typer indhold, du vil blokere eller tillade.

Kan man blokere hjemmesider iPhone?

Sådan forhindrer du webindhold Gå til Indstillinger, og tryk på Skærmtid. Tryk på Indhold og anonymitet, og indtast din adgangskode til Skærmtid. Tryk på Indholdsbegrænsninger, og tryk derefter på Webindhold. Vælg Ubegrænset adgang, Begræns voksenindhold eller Kun tilladte websteder.

Hvad betyder Ikke sikker forbindelse?

Hvad betyder det, at min hjemmeside ikke er sikker? Kort sagt, så handler det om, at din hjemmeside ligger på http i stedet for https. Den eneste forskel er s'et, som står for secure. Hypertext Transfer Protocol Secure er en krypteret udgave af http.

Hvad betyder det når en side ikke er sikker?

Hvis din hjemmeside eller webshop bruger https, så er du i sikre hænder. Men hvis der kun står http, så bliver dine besøgende advaret med ”ikke sikker”. (Er det ikke synligt ved første blik, kan du forsøge at kopiere din URL, og indsætte den et andet sted. Så vil du kunne se, om du har http eller https.)

Hvorfor virker min browser ikke?

Din Android-telefon eller -tablet er muligvis løbet tør for hukommelse og kan ikke indlæse websitet, samtidig med at den kører dine apps, udvidelser og programmer. Sådan frigør du hukommelse: Luk alle faner, bortset fra den der viser fejlmeddelelsen. Afslut andre apps eller programmer, der kører.

Hvad betyder websted ikke sikkert?

Safari advarer dig, hvis et websted, du besøger, ikke er sikkert. Hvis du besøger et krypteret websted, kontrollerer Safari webstedets certifikat og advarer dig, hvis certifikatet er udløbet eller ugyldigt.

Hvad betyder låsen i søgefeltet?

Når du besøger et websted, vises knappen Identitet for websted (en hængelås) til venstre i adressefeltet. Den gør det nemt for dig at se, om forbindelsen til webstedet er krypteret og i nogle tilfælde, hvem der står bag webstedet.

Hvad er en VPN forbindelse?

VPN (virtuelt privat netværk) gør din internetforbindelse ”usynlig”, så den ikke kan overvåges af andre, uanset hvor du logger dig på. Du, eller nogen du kender, har måske allerede stiftet bekendtskab med VPN i forbindelse med at få adgang til dansk tv-indhold på ferien i udlandet.