:

Hvad er Shopify Payments?

Table of Contents:

 1. Hvad er Shopify Payments?
 2. Kan man bruge MobilePay på Shopify?
 3. Hvordan får jeg MobilePay på Shopify?
 4. Hvad er Easy Shopify?
 5. Hvem er Shopify?
 6. Hvad koster QuickPay?
 7. Hvordan opretter man MobilePay til erhverv?
 8. Er Shopify sikkert?
 9. Hvordan virker Shopify?
 10. Hvem bruger Shopify?
 11. Hvem ejer Shopify?
 12. Hvem bruger QuickPay?
 13. Hvordan virker QuickPay?
 14. Hvor lang tid tager det at få MobilePay til erhverv?
 15. Hvad koster det at have MobilePay som erhverv?

Hvad er Shopify Payments?

Shopify Payments overfører penge til den bankkonto, du har angivet på siden Betalingsudbydere i din Shopify-administrator. Den konto, du bruger til at acceptere udbetalinger med, skal være en Shopify Balance-konto, en komplet checkkonto eller en aktuel konto i Storbritannien og Irland.

Kan man bruge MobilePay på Shopify?

MobilePay og Shopify. Du kan nemt tilbyde dine kunder at betale med MobilePay i din Shopify webshop. Andre betalingsgateways tilbyder også MobilePay - men vi hører mange have udfordringer med dette. Problemet er at det ikke er alle betalingsgateways som har lavet en fuldt funktionsdygtig integration til Shopify.

Hvordan får jeg MobilePay på Shopify?

I Shopify, gå til Settings > Payments > Alternative payment methods, søg på MobilePay og vælg “MobilePay via QuickPay”.

Hvad er Easy Shopify?

Har du indløsningsaftale hos Nets og bruger QuickPay til at modtage betalinger på Shopify, kan du dog i stedet samle din betalingsløsning hos Nets – og altså både få betalingsgateway (Easy) og indløsningsaftale (Dankort, Visa, MasterCard og MobilePay) fra Nets.

Hvem er Shopify?

Shopify er en Canadisk e-handels virksomhed med hovedsæde i Ottawa, Ontario, der udvikler computer software til online-butikker og detailhandel point-of-sale systemer. Shopify blev grundlagt i 2004, og var i første omgang baseret på tidligere software, som grundlæggerne skrev til deres online snowboard butik.

Hvad koster QuickPay?

Ingen oprettelsesgebyr. En QuickPay konto er gratis indtil I modtager betalinger. Opret en konto med det samme. Modtag betalinger på 5 minutter.

Hvordan opretter man MobilePay til erhverv?

Opret dig på MobilePay-portalen (husk dine login oplysninger - det bliver dit fremtidige login) Indtast virksomhedsinformation og kontaktperson. Vælg MyShop som produkt. Opret det første betalingssted og vælg den konto, som pengene skal gå til (når dit første MyShop-nummer er klar, kan du altid oprette flere)

Er Shopify sikkert?

Fordele & Ulemper ved Shopify Du behøver altså hverken kunne kode, udvikle eller andet. Designet er meget brugervenligt, både for dig og dine kunder, og så er det et meget sikkert system, der ikke har samme udfordringer som eksempelvis WordPress.

Hvordan virker Shopify?

Hvad er Shopify, og hvordan fungerer det? Shopify er en komplet handelsplatform, der giver dig mulighed for at starte, udvikle og administrere en virksomhed. Shopify er fuldstændigt cloudbaseret og hostet, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om opgradering eller vedligeholdelse af software eller webservere.

Hvem bruger Shopify?

Shopify er en af ​​de bedste e-handelsplatforme derude. De startede i 2004, og siden da flytter en række e-handelsvirksomhedsejere til platformen. I øjeblikket er der over 500,000 aktive butikker, der kører Shopify, og de har samlet drevet mere end 40 milliarder værdier i salg.

Hvem ejer Shopify?

Shopify blev grundlagt i 2004 af Tobias Lütke, Daniel Weinand og Scott Lake efter at have forsøgt at åbne Snowdevil, en online butik for snowboard udstyr. De var utilfreds med de eksisterende e-commerce produkter på markedet, Lütke og besluttede sig derfor for at bygge sit eget.

Hvem bruger QuickPay?

Internationalisering via partnerskaber. Siden 2004 er QuickPay gået fra 25 danske kunder til 30.000 kunder over hele Europa, og med 5-10 nye betalende kunder hver dag ser udviklingen ud til at forsætte. Hovedparten af kunderne er danske, men Thomas Jensen forventer et stigende antal udenlandske kunder.

Hvordan virker QuickPay?

Kort sagt er QuickPay broen mellem jeres netbutik og indløsernes banksystemer - lidt som en dankort-terminal, bare på nettet. QuickPay er certificeret til at modtage betalingsoplysninger og kortdetaljer og udveksle disse med indløserne og gøre netbutikkerne i stand til at modtage penge for deres varer.

Hvor lang tid tager det at få MobilePay til erhverv?

Hvis du allerede har en kortløsning via en af vores partnere (se kortindløsere nedenfor), vil det normalt være nemt at få MobilePay Online - ofte indenfor timer.

Hvad koster det at have MobilePay som erhverv?

MobilePay MyShop koster højst 0,75 kr. pr transaktion og ned til 0,30 kr. Prisen falder jo flere transaktioner du har.