:

Hvad er forskellen på almindelig data og metadata?

Table of Contents:

 1. Hvad er forskellen på almindelig data og metadata?
 2. Hvad bruges metadata til?
 3. Hvad er metadata?
 4. Hvad er fortrolig data?
 5. Hvilken rolle spiller metadata?
 6. Er lønoplysninger fortrolige?
 7. Hvad er meta keywords?
 8. Hvad er en personoplysning GDPR?
 9. Er ansættelseskontrakter fortrolige?
 10. Hvad er title?
 11. Hvilken fordel kan du opnå ved at bruge søgemaskinemarkedsføring Sem Search Engine Marketing )?
 12. Hvad er SEO nøgleord?
 13. Hvad anses for at være personfølsomme data?

Hvad er forskellen på almindelig data og metadata?

Data er et sæt informationer. Metadata er information om data. Data kan (eller) muligvis ikke behandles. Metadata er altid behandlede data.

Hvad bruges metadata til?

Hvad er MetaData – I Simple Ord Metadata er kort og struktureret information om data. Metadata hjælper os med let at forstå og strukturerer information som; filer, kontrakter, projektdata, dokumenter, e-mails, produktdata og produktudviklings information m.m. Eksempler på MetaData er overalt.

Hvad er metadata?

Metadata er berigelse af data med data - altså 'data om data'. De betegner mange forskellige typer af struktureret information, som kan bruges til at beskrive, administrere eller genfinde dokumenter, sager eller kontakter.

Hvad er fortrolig data?

Fortrolige oplysninger er en særlig kategori af oplysninger, der ikke nævnes udtrykkeligt i databeskyttelsesreglerne, men hvor særlige beskyttelsesbehov kan have betydning ved anvendelsen af databeskyttelsesreglerne. Fortrolige oplysninger vil endvidere ofte være underlagt særregulering i anden lovgivning.

Hvilken rolle spiller metadata?

Metatags og søgemaskineoptimering. Metadata kan beskrives som en oversigt over, hvad siden indeholder. Her kan oplyses om forskellige detaljer til brug ved katalogiseringen af websitet. Når dette er sagt, er det ikke alle tags, som søgemaskinerne anvender, når de indekserer et websted.

Er lønoplysninger fortrolige?

Er din løn fortrolig? Det sker stadig, at en arbejdsgiver meddeler, at lønnen er fortrolig. Har du en sådan klausul i din kontrakt, er du ikke bundet af den. Ifølge § 2 a i ligelønsloven har du som lønmodtager ret til at videregive oplysninger om egne lønforhold, og du kan videregive oplysningerne til hvem som helst.

Hvad er meta keywords?

Meta keywords er en type meta tag i en hjemmesides HTML kode, der fortæller/fortalte søgemaskinerne om hvad den enkelte side handler om. Meta keywords eksisterer kun i en hjemmesides kode, og kan ikke ses af de besøgende på hjemmesiden.

Hvad er en personoplysning GDPR?

Personoplysninger kan for eksempel være personnumre, registreringsnumre, et billede, et fingeraftryk, en stemme, lægejournaler eller biologisk materiale, når det i praksis er muligt at identificere en person ud fra oplysningerne eller i kombination med andre. Man siger, at oplysningen er "personhenførbar".

Er ansættelseskontrakter fortrolige?

Alle vil gerne kende alle de andres løn, men mange vil ikke oplyse deres egen løn, for det betragter de som en privat sag. Det står stadig direkte i en del ansættelseskontrakter og bonusaftaler, at lønforhold er en fortrolig sag mellem arbejdsgiveren og medarbejderen.

Hvad er title?

Titlen på din side angives med et TITLE-tag (eller på dansk: en titel-kode). Titlen læses og vægtes højt af søgemaskinerne, så det er vigtigt du udfylder dine TITLE-tags ordentligt. Beskrivelse: Den titel du skriver i dit TITLE-tag vises dels i brugernes browsers øverste venstre hjørne når de surfer ind på din side.

Hvilken fordel kan du opnå ved at bruge søgemaskinemarkedsføring Sem Search Engine Marketing )?

3 Fordele ved SEM Du kan få trafik ind på din hjemmeside med det samme. Du kan præcis selv bestemme, hvilke søgninger trafikken kommer fra. Du kan tjene gode penge på det, hvis du har styr på din konvertering og hvad du gerne vil sælge.

Hvad er SEO nøgleord?

Når du arbejder med online markedsføring og SEO, er nøgleord (eller keywords og søgeord som de også betegnes) et centralt punkt. Nøgleord er de særlige ord, som kendetegner din virksomheds produkter eller ydelser, og er de ord, som dine kunder vil søge efter på nettet, når de ønsker at købe dine varer.

Hvad anses for at være personfølsomme data?

Mange omtaler personoplysninger som ”personfølsomme oplysninger” – men det er der faktisk ikke noget, der hedder. Personoplysninger er oplysninger, der – alene eller sammen med andre oplysninger – kan henføres til en fysisk person – såkaldt personhenførbare oplysninger.