:

Hvor kan man åbne en erhvervskonto?

Table of Contents:

 1. Hvor kan man åbne en erhvervskonto?
 2. Hvad kræver det at åbne erhvervskonto?
 3. Hvad er en erhvervs konto?
 4. Hvad koster det at åbne en erhvervskonto?
 5. Kan man bruge sin private NemKonto til erhverv?
 6. Hvornår er der krav om erhvervskonto?
 7. Er erhvervskonto et krav?
 8. Hvilken bank er bedst til erhverv?
 9. Kan man bruge sin privatkonto til erhverv?
 10. Hvilken bank har den billigste erhvervskonto?
 11. Kan man have 2 NemKonto?
 12. Kan en NemKonto være udenlandsk?

Hvor kan man åbne en erhvervskonto?

Kan du ikke få en erhvervskonto på din egen bank, kan du nemt søge andre steder....Ansøg hos flere banker
 • Spørg din bank først.
 • Kontakt de små lokale banker.
 • Arbejd dig selv igennem de større banker.
 • Neobanker som alternative (Du kan sagtens vælge dem først, hvis deres service dækker dine bankbehov)

Hvad kræver det at åbne erhvervskonto?

Oprettelsen af en erhvervskonto er et krav, da dit selskabs økonomi skal være adskilt fra din privatøkonomi. Du kan altså kun oprette en erhvervskonto, hvis du har et gyldigt CVR-nummer, da erhvervskontoen knyttes direkte til din virksomheds CVR-nummer.

Hvad er en erhvervs konto?

En erhvervskonto er en særlig form for konto i et pengeinstitut. Erhvervskontoen er tilknyttet selskabets CVR-nummer og holder dermed ejerens privatkonto adskilt fra selskabets. Det er en god idé at oprette en erhvervskonto som erhvervsdrivende, så din virksomheds økonomi ikke blandes sammen med din private økonomi.

Hvad koster det at åbne en erhvervskonto?

Hvad koster en erhvervskonto? En erhvervskonto koster alt i mellem kroner om måneden. Derudover skal du regne med et oprettelsesgebyr oven i prisen, som koster mellem 0 og 5.000 kroner. Prisen på en erhvervskonto afhænger af banken.

Kan man bruge sin private NemKonto til erhverv?

Virksomheder, der ønsker adgang til at se deres NemKonto via nemkonto.dk, skal benytte en medarbejdersignatur. Det er ikke muligt at bruge løsningen NemID Privat til Erhverv i forbindelse med NemKonto.

Hvornår er der krav om erhvervskonto?

Der er ikke noget juridisk krav om, at en enkeltmandsvirksomhed skal have en separat erhvervskonto, men i praksis kræver de fleste banker det dog. Grunden til bankernes krav om dette, er for at efterleve reglerne om bekæmpelse af hvidvask og skabe gennemsigtighed i overførsler mellem erhverv og privat.

Er erhvervskonto et krav?

Erhvervskonto. Der er ikke noget juridisk krav om, at en enkeltmandsvirksomhed skal have en separat erhvervskonto, men i praksis kræver de fleste banker det dog. Grunden til bankernes krav om dette, er for at efterleve reglerne om bekæmpelse af hvidvask og skabe gennemsigtighed i overførsler mellem erhverv og privat.

Hvilken bank er bedst til erhverv?

Spar Nord kåret som Danmarks bedste erhvervsbank for femte år i træk. Spar Nord indtager igen førstepladsen på kundetilfredshed blandt erhvervskunderne i landets seks største banker*. Spar Nord scorer nemlig over gennemsnittet i alle analysens 15 parametre.

Kan man bruge sin privatkonto til erhverv?

Har du en personlig virksomhed, kan du teknisk set godt bruge din privatkonto til erhverv. Det er dog ikke altid, at banken tillader det. For at holde din privatøkonomi adskilt fra din virksomheds økonomi, anbefaler vi, at du opretter en separat konto til dette – efter din banks godkendelse.

Hvilken bank har den billigste erhvervskonto?

Den billigste erhvervskonto findes hos Lunar og Danske Bank Danske Bank har den billigste årlige udgift – og på sigt – vil de være den billigste løsning. En af de ting, som tiltrækker virksomheder og adskiller Lunar fra de etablerede banker, er, at de har gratis oprettelse.

Kan man have 2 NemKonto?

Kan to personer have den samme Nemkonto? Ja, der er ingen krav om, at man skal eje sin NemKonto. Så det er for eksempel muligt at have sin ægtefælles konto eller en fælleskonto som NemKonto.

Kan en NemKonto være udenlandsk?

Din NemKonto kan sagtens være en konto i et udenlandsk pengeinstitut. Du er selv med til at vælge din NemKonto. Du kan vælge enten en udenlandsk bankkonto eller en bankkonto i et dansk pengeinstitut, når du er logget ind på selvbetjening.