:

Hvad har jeg lånt på biblioteket?

Table of Contents:

  1. Hvad har jeg lånt på biblioteket?
  2. Kan man låne fra andre biblioteker?
  3. Er det gratis at låne på ereolen?
  4. Hvordan kommer jeg ind på biblioteket?
  5. Hvad koster det hvis man mister en biblioteksbog?
  6. Hvilket bibliotek hører jeg til?
  7. Hvorfor kan jeg ikke logge på bibliotek?
  8. Hvordan får man adgang til ereolen?
  9. Hvad er Bibliotekslogin?

Hvad har jeg lånt på biblioteket?

Her kan du reservere bøger og andre materialer, se en oversigt over dine lån og reserveringer, forny dine lån mv.

Kan man låne fra andre biblioteker?

Vidste du, at du må låne bøger på samtlige offentlige biblioteker i Danmark? Du er helt sikkert allerede klar over, at du kan låne bøger på dit lokale bibliotek, men det er ikke sikkert, at du ved, at du kan låne bøger fra samtlige offentlige biblioteker i Danmark.

Er det gratis at låne på ereolen?

Kvoter og blå titler, du altid kan låne På alle eReolens tilbud er det dit kommunale bibliotek, der bestemmer, hvor mange lån du kan foretage om måneden, og det er også derfor, man ikke kan aflevere og skifte bog så ofte, man vil. Dog er der hjælp at hente, når lånene slipper op.

Hvordan kommer jeg ind på biblioteket?

Du skanner dit sundhedskort eller lånerkort ved kortlæseren, der er placeret ved indgangen til biblioteket. Derefter taster du din pinkode. Når døren går op kan du komme ind i foyeren.

Hvad koster det hvis man mister en biblioteksbog?

Jeg har desværre smidt en biblioteksbog væk. Hvad koster det? Det koster det, som det koster biblioteket at genanskaffe den.

Hvilket bibliotek hører jeg til?

Om bibliotek.dk Du kan se hvad der er udgivet i Danmark, og hvad der findes på danske offentlige biblioteker - og du kan bestille det eller se hvilket bibliotek der har materialet hjemme. bibliotek.dk er altså ikke et bibliotek, men det er en database over hvad der findes på danske offentlige biblioteker.

Hvorfor kan jeg ikke logge på bibliotek?

Tjek, at dit CPR-/lånernummer og pinkode er indtastet korrekt. OBS: Brug ikke bindestreg i CPR-nummeret. Tjek, at du har valgt et bibliotek på listen, som tilhører den kommune, du har folkeregisteradresse i. Hvis du bor i en anden kommune end det bibliotek, du vælger på listen, kan du ikke logge ind.

Hvordan får man adgang til ereolen?

Sådan opretter du en bruger Hvis du ikke er låner allerede, bliver du oprettet ved et besøg på dit lokale bibliotek eller ved at oprette dig digitalt via NemID på dit biblioteks hjemmeside. Har du spørgsmål til dine loginoplysninger, pinkode, oprettelse o. lign., skal du kontakte dit lokale bibliotek.

Hvad er Bibliotekslogin?

Med bibliotekslogin kan du bruge CPR-nummer/lånerkortnummer og pinkode lige som på dit bibliotek. Første gang du bruger denne metode, skal du acceptere en sammenkobling med bibliotek. dk-login. På længere sigt vil bibliotekerne også bruge Bibliotekslogin, så det kommer til at fungere som single sign-on.