:

Hvad er gæstenetværk?

Table of Contents:

  1. Hvad er gæstenetværk?
  2. Hvad betyder tilsluttet uden internet?
  3. Hvordan tjekker man sit netværk?
  4. Hvordan kan jeg se hvem der er på mit netværk?
  5. Hvorfor er der intet internet?
  6. Hvorfor har jeg ingen internetforbindelse?

Hvad er gæstenetværk?

På nogle routere er der sat et gæstenetværk op som en standard indstilling. Det betyder, at man automatisk tillader, at andre kan få adgang til din router, og dette vil typisk være igennem en usikker adgang (dvs. uden kryptering).

Hvad betyder tilsluttet uden internet?

Prøv allerførst at genstarte routeren ved at fjerne slukke og tænde efter 10 sekunder. Hvis det ikke hjælper, så prøv at slette det trådløse netværk på tabletten, og tilslut til de trådløse netværk påny. Hvordan det foregår afhænger af operativsystemet: Apple IOS eller Google's Android.

Hvordan tjekker man sit netværk?

3) Den tekniske måde: Tjek enheder via din router
  1. Log på din routers administrationskonsol (Via din routers IP)
  2. Indtast IP'en i et browservindue.
  3. Kik efter noget a la “Connected devices” eller “tilkoblede enheder”.
  4. Her ser du en liste med IP'er, Mac-adresser og navnet på enhederne.

Hvordan kan jeg se hvem der er på mit netværk?

Du kan tjekke, hvor mange personlige enheder der har forbindelse til dit Wi-Fi-netværk, i Google Home-appen eller Google Wifi-appen.

Hvorfor er der intet internet?

Internet og netværk Hvis du bruger din egen Wi-Fi-router og dit eget modem, kan du prøve at slukke dem og tænde dem igen. Træk strømstikket ud af routeren og modemmet, og vent 15 sekunder. Sæt strømstikket i igen. Tjek, at alle ledninger og kabler er tilsluttet i begge ender.

Hvorfor har jeg ingen internetforbindelse?

Genstart din enhed. Åbn appen Indstillinger, og tryk på Netværk og internet eller Forbindelser. Afhængigt af din enhed kan valgmulighederne hedde noget andet. Deaktiver Wi-Fi, aktivér mobildata, og tjek, om det gør en forskel. Hvis ikke, kan du prøve at deaktivere mobildata og aktivere Wi-Fi og derefter tjekke igen.