:

Hvad betyder Bridgemode?

Table of Contents:

  1. Hvad betyder Bridgemode?
  2. Hvordan sætter man router i bridge mode?
  3. Hvornår skal man skifte router?
  4. Kan man sætte en router efter en router?
  5. Kan man bare skifte router?

Hvad betyder Bridgemode?

Bridgemode, benyttes til at videresende alt trafik. Bridgemode arbejder som en switch, ingen NAT, ingen firewall, og intet lokalnetværk. AP-mode, eller Access Point modebenyttes ligesom bridgemode. AP-mode er dog den trådløse pendant til bridgemode, og derfor udfører samme opgave trådløst.

Hvordan sætter man router i bridge mode?

Du kan tænde for Bridge Mode i indstillingerne for din router på 192.168.0.1. Det har ofte sit eget særskilte menupunkt. Når du har gjort det, kan du tilslutte en anden router til dit modem, som fremover vil håndtere WiFi-signalet.

Hvornår skal man skifte router?

Indtil videre er det få enheder som støtter MU-MIMO, men nogle netværkskort og enkelte telefoner gør det. Skifter du ofte enheder og ønsker at routeren skal leve i 5-6 år, bør du vælge en router med MU-MIMO, siger netværkseksperten.

Kan man sætte en router efter en router?

Hvis du ikke kan flytte dit modem/router, kan du tilslutte en ekstra router i bridge-indstilling, og forbinde den via Ethernet.

Kan man bare skifte router?

De fleste modemmer i dag har dog en indbygget trådløs router. Du får dit modem fra din internetudbyder, men kan selv vælge at tilslutte din egen router. Det betyder, at hvis du døjer med dårligt WiFi, kan det som regel løses ved at tilslutte en ny og bedre router eller en forstærker.