:

Hvorfor går min Mac i sort?

Table of Contents:

 1. Hvorfor går min Mac i sort?
 2. Hvordan starter jeg min Mac helt forfra?
 3. Hvorfor starter min Mac ikke?
 4. Hvad er Macintosh HD data?
 5. Hvad er alternativ tasten på en Mac?
 6. Hvorfor slukker min Mac af sig selv?
 7. Hvordan nulstilles en Mac?
 8. Hvor er Hjælpeprogrammer på Mac?
 9. Hvorfor kan jeg ikke slette Macintosh HD?
 10. Hvordan nulstiller jeg min Macbook Air?
 11. Kan ikke slukke Macbook Pro?

Hvorfor går min Mac i sort?

Hvis skærmen på din bærbare Mac-computer bliver sort, og computeren ikke er på vågeblus, mangler den måske strøm. Slut strømforsyningen til computeren og en stikkontakt. Afmonter alle enheder, som er sluttet til computeren, undtagen strømforsyningen.

Hvordan starter jeg min Mac helt forfra?

Sluk din Mac, sæt den til at oplade (hvis det er en Macbook) og tænd den. Hold 'Command ⌘' og 'R-knappen' nede samtidig under computerens opstart, indtil Apples logo kommer frem på skærmen. Nu har du åbnet recovery-mode.

Hvorfor starter min Mac ikke?

Tjek om kablet sidder ordentlig i Uanset om du har en bærbar Mac såsom en MacBook Air eller MacBook Pro, eller om du benytter en stationær Mac som iMac, så skal din computer bruge strøm for at tænde. Tjek derfor om kablet sidder ordentligt i. Hvis det ser ud til det kan du prøve at tage det ud og sætte det i igen.

Hvad er Macintosh HD data?

macOS Catalina kører på en dedikeret, skrivebeskyttet systemenhed, der hedder Macintosh HD. Enheden er helt adskilt fra alle andre data for at undgå utilsigtet overskrivning af kritiske operativsystemsarkiver. Dine arkiver og data er lagret på en anden enhed, der hedder Macintosh HDData.

Hvad er alternativ tasten på en Mac?

Option-tasten (⌥), som bruges til indtastning af accenttegn og andre specialtegn. Ligesom Shift- og Controltasten, bruges Option-tasten i tastaturgenveje. Den fungerer som Alt-tasten i Unix- og Windowsmiljøer.

Hvorfor slukker min Mac af sig selv?

En uventet genstart skyldes som regel software, der er installeret på din Mac, eller enheder, der er sluttet til din Mac. Hvis problemet får din Mac til at genstarte, hver gang den forsøger at starte, lukkes din Mac til sidst ned.

Hvordan nulstilles en Mac?

Følg disse punkter for at nulstille din Mac:
 1. Sluk din Macbook ved at klikke på sluk knappen eller klikke på apple-ikonet og trykke ”Luk ned”
 2. Tænd din Mac mens du holder tasterne ”Command” og ”R” nede. ...
 3. Nu åbner fanen ”MacOS-hjælpeprogrammer op”. ...
 4. Fanen med diskværktøj er nu åben.

Hvor er Hjælpeprogrammer på Mac?

På din nye Mac
 1. Åbn Overførselsassistent, som ligger i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer. ...
 2. Når Overførselsassistent beder dig om tilladelse til at foretage ændringer, skal du indtaste din administratoradgangskode og derefter klikke på OK.

Hvorfor kan jeg ikke slette Macintosh HD?

Hvis du ikke kan se Macintosh HD i Diskværktøj Hvis din disk stadig ikke vises i Diskværktøj, eller hvis Diskværktøj rapporterer, at sletningen mislykkedes, skal din Mac muligvis til service. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Hvordan nulstiller jeg min Macbook Air?

Tænd din Mac, og hold med det samme disse fire taster nede samtidig: Alternativ, Kommando, P og R. Slip tasterne efter ca. 20 sekunder. Dette sletter brugerindstillinger fra hukommelsen og gendanner visse sikkerhedsfunktioner, der kan være blevet ændret.

Kan ikke slukke Macbook Pro?

Tryk på følgende tre taster samtidigt: Alternativ, Kommando og Esc (Escape). Du kan også vælge Afbryd i Apple-menuen () i øverste venstre hjørne af skærmen.