:

Kan man styre Philips Hue når man ikke er hjemme?

Table of Contents:

 1. Kan man styre Philips Hue når man ikke er hjemme?
 2. Hvor mange enheder på Philips Hue?
 3. Hvilken app til Philips Hue?
 4. Hvordan styres Philips Hue?
 5. Kan man have 2 Hue Bridge?
 6. Hvordan parrer jeg Philips Hue?
 7. Er Philips Hue pengene værd?
 8. Kan man bruge andre pære til Philips Hue?
 9. Hvordan tilsluttes Philips Hue?
 10. Hvordan sætter man Philips Hue op?
 11. Kan Philips Hue hackes?
 12. Hvordan nulstiller man Hue Bridge?
 13. Kan ikke finde Zigbee?

Kan man styre Philips Hue når man ikke er hjemme?

Med en gratis konto på 'My Hue' kan du også betjene dine lamper, når du ikke er hjemme. Lamperne kan derefter betjenes ved hjælp af mobilen - både til tænd/sluk og dæmpning og til indstilling af 16 millioner farver for de pærer, som understøtter det.

Hvor mange enheder på Philips Hue?

En Philips Hue bridge 2.1 kan styre op til 50 enheder.

Hvilken app til Philips Hue?

Download appen Philips Hue-appen er tilgængelig til iOS og Android. Download appen i dag. Installationen tager kun få minutter. Den er også tilgængelig til iPad og tablet.

Hvordan styres Philips Hue?

Med et Bluetooth-styret system kan du styre belysningen inden for Bluetooth rækkeviden. Du kan skabe den rette stemning i ethvert rum ved hjælp af en Bluetooth-kompatibel Philips Hue pære og Hue Bluetooth appen, som giver dig mulighed for at styre op til ti lyskilder.

Kan man have 2 Hue Bridge?

Kan jeg have 2 eller flere Hue Bridges? Hvis du har brug for flere lyskilder end der kan forbindes til en bridge, så skal du have en bridge mere. Du kan tilføje en bridge mere i din App, men de 2 bridges kan ikke forbindes til hinanden. Appen giver dig bare mulighed for at skrifte hurtigt imellem de to.

Hvordan parrer jeg Philips Hue?

Med en Hue Bridge: Åbn Hue appen, gå til Indstillinger > Opsætning af tilbehør, og tryk på Tilføj tilbehør. Følg vejledningen på skærmen for at sætte din Dimmer switch i parringstilstand og tilslutte den til dit eksisterende intelligente Hue belysningssystem.

Er Philips Hue pengene værd?

Philips Hue-appen rummer mange smarte funktioner, der kan automatisere dit hjem. Især de funktioner, der omhandler tyverisikring, er meget brugbare. Eksempelvis kan du få lyset til at tænde i forskellige rum på tilfældige tidspunkter om aftenen, så det ligner, at du er hjemme, selvom du er bortrejst.

Kan man bruge andre pære til Philips Hue?

Philips Hue Broen kan arbejde med de smarte pærer fra begge belysnings producenter. Den seneste opgradering af Philips HUE bro er gået et skridt tilbage. Det lyder som et paradoks, men det er en meget vigtig forbedring for forbrugerne.

Hvordan tilsluttes Philips Hue?

Download Philips Hue appen Gå til App Store eller Google Play Store, og download appen. Kontrollér, at din telefon er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som Bridgen. Find dine Hue lamper i appen, og nyd Philips Hue!

Hvordan sætter man Philips Hue op?

Opsætning af Philips Hue med Bridge
 1. Tilslut din Hue Bridge - Tilslut din Hue Bridge til din router via det medfølgende stik og tænd.
 2. Sæt Hue pærer i dine lamper - Skru dine nuværende pærer ud af dine lamper og sæt i stedet Philips Hue pærer deri og tænd lampen.

Kan Philips Hue hackes?

Sikkerhedsbristen udnytter en svaghed i en trådløs Zigbee-protokol og det betyder, at man kan hacke Philips Hue Lamper fra en position uden for huset. Det er noget, som eksempelvis vil være muligt ved at flyve en drone hen over en bygning.

Hvordan nulstiller man Hue Bridge?

Tryk og hold tænd / sluk- og stopknapperne nede (strøm- og scenevalgsknapper på den nye dæmper), indtil pæren blinker. Det er nu nulstillet og i fabriksstandardtilstand. Du kan parre en Hue -switch direkte med en pære. Igen skal du holde kontakten et par centimeter væk fra pæren og holde tænd / sluk -knappen nede.

Kan ikke finde Zigbee?

Løsningen på problemet Klik på “My Hubs”, klik på din hub, og klik på “View Utilities” under detaljer for din hub. Under “Zigbee Utilities” kan du vælge en ny kanal og opdatere din hub. Vil du ændre indstillinger for wifi'et i stedet, burde det være enkelt.