:

Hvordan installere man UniFi?

Table of Contents:

 1. Hvordan installere man UniFi?
 2. Hvad er UniFi controller?
 3. Hvad er UniFi Cloud Key?
 4. Hvordan sætter man access point op?
 5. Hvilken Ubiquiti skal jeg vælge?
 6. Hvilken access point skal jeg vælge?
 7. Hvilken Access Point skal jeg vælge?
 8. Hvilken trådløs router skal jeg vælge?
 9. Hvilken router skal jeg vælge til fibernet?
 10. Hvilken Ubiquiti Access Point?
 11. Hvad er forskel på Access Point og repeater?
 12. Kan man koble flere trådløse routere sammen?
 13. Hvad gør et Access Point?
 14. Kan man bruge en hvilken som helst router?

Hvordan installere man UniFi?

Strømforsyning af UniFi AP
 1. Tilslut Ethernet-kablet fra enheden til POE-porten på PoE-adapteren.
 2. Tilslut et Ethernet-kabel fra dit LAN til LAN-porten på PoE-adapteren.
 3. Tilslut netledningen til adapteren, og sæt derefter netledningen i en stikkontakt.

Hvad er UniFi controller?

Hvad er Ubiquiti UniFi? Ubiquiti UniFi er en platform af trådløse netværksenheder som kan styres samlet på en cloud-baseret software med stor sikkerhed. Ubiquiti UniFi enhederne kan både bruges som consumer og til enterprise.

Hvad er UniFi Cloud Key?

UniFi Cloud Key er en integreret computer- og software-controller. Den har en quad core-processor med 1 GB RAM og bruger den seneste version af UniFi Controller med indbygget hybrid cloud-teknologi. UniFi Cloud Key kan konfigurere og håndtere en stor mængde UniFi-enheder i netværket.

Hvordan sætter man access point op?

Det første du skal gøre er at pakke dine access points ud, og tilslutte dem der hvor du ønsker at optimere dit wifi-signal. Husk at Ubiquiti access points kræver tilslutning med ethernet kabel, og at de bruger PoE. PoE sikrer at de både får internetforbindelse samt strøm gennem samme kabel.

Hvilken Ubiquiti skal jeg vælge?

UniFi AP AC LR Denne model minder meget om Lite modellen men har den lille fordel at den har bedre hastighed og når op på 1317 Mbps som dermed gør den 150 Mbps hurtigere end Lite modellen. Så dette Access point er til dig som ikke har noget imod at bruge lidt ekstra for lidt mere hastighed og lidt længere rækkevidde.

Hvilken access point skal jeg vælge?

TP-Link AC1750 tilbyder et trådløst Acces Point med op til 450 Mbit og det er et af de hurtigste 2.4GHz enheder på markedet. Hvis du skal have et stykke udstyr som kan bruges i mange år og stadig er up to date, så er dette produkt uden tvivl der du får mest for dine penge.

Hvilken Access Point skal jeg vælge?

TP-Link AC1750 tilbyder et trådløst Acces Point med op til 450 Mbit og det er et af de hurtigste 2.4GHz enheder på markedet. Hvis du skal have et stykke udstyr som kan bruges i mange år og stadig er up to date, så er dette produkt uden tvivl der du får mest for dine penge.

Hvilken trådløs router skal jeg vælge?

Hurtigere prioriteret internetforbindelse Hvis du vil være helt med på WiFi 6, så anbefaler Gdgtme.com routeren fra ASUS. Den kan nemlig levere til den nye og mere effektive netværkstype, der tilbyder hurtigere forbindelse, selv når der er flere enheder på internettet i hjemmet.

Hvilken router skal jeg vælge til fibernet?

Ønsker du den absolut bedste trådløse router til fibernet, skal du vælge en router med mesh wifi teknologi. Og det er netop, hvad du får med Premium WIFI hos EWII. Med Premium WIFI får du et endnu bedre trådløst signal, da systemet består af en stærkere router med mesh teknologi, der forbedrer dit trådløse wifi.

Hvilken Ubiquiti Access Point?

Access Point navnHastighedRækkevide
UAP-AC-LITE1167 Mbps122m
UAP-AC-LR1317 Mbps183m
UAP-AC-PRO1750 Mbps183m
UAP-NanoHD2000 Mbps122m

Hvad er forskel på Access Point og repeater?

I et stort hus har man måske en router og to Access points – satellitter, der modtager signalet fra routeren og sender signalet videre, så hele huset er dækket. Hvis huset er stort har man måske endda en Wi-Fi Extender eller Repeater, der forstærker Wi-Fi-signalet, så det kan nå helt ud i den fjerneste krog af huset.

Kan man koble flere trådløse routere sammen?

Et roaming netværk bruger to eller flere trådløse routere forbundet via kabel til at levere trådløs adgang fra forskellige placeringer. Man kunne for eksempel koble to AirPort Extremes sammen, forbinde WAN-porten på den sekundære router til en LAN-port på den primære.

Hvad gør et Access Point?

Et Access Point er med andre ord det sted eller netværk, hvor dine enheder (computere / mobiltelefoner / tablets) får adgang til internettet. Mange routere har allerede denne funktion indbygget, men routerens primære opgave er at modtage og sende data fra internettet til dit hjemmenetværk.

Kan man bruge en hvilken som helst router?

- Hvis din forbindelse for eksempel ikke er hurtigere end 10-20 Mbps (megabit pr. sekund), og hvis du ikke har mulighed eller behov for at få en hurtigere forbindelse, kan du sagtens klare dig med en enkel router. Du bør dog også tænke på, hvor stort et areal netværket skal dække.