:

Hvad skal jeg bruge i stedet for Adobe Flash Player?

Table of Contents:

 1. Hvad skal jeg bruge i stedet for Adobe Flash Player?
 2. Hvad gør man når Flash ikke virker mere?
 3. Hvordan får jeg Adobe Flash Player til at virke?
 4. Hvordan aktiverer man Flash?
 5. Er Adobe Flash Player nødvendig?
 6. Kan ikke få Flash Player til at virke?
 7. Hvorfor er Flash Player blokeret?
 8. Hvordan får man Flash?
 9. Hvorfor kan jeg ikke afspille video?
 10. Hvad bruger man Flash Player til?
 11. Hvorfor er Adobe Flash Player blokeret?
 12. Hvordan får man Adobe Flash Player på Mac?
 13. Hvorfor kan jeg ikke gemme en pdf fil?
 14. Hvor kommer Flash fra?
 15. Hvad bruges Adobe Reader til?

Hvad skal jeg bruge i stedet for Adobe Flash Player?

Hvis gamle Flash-spil ikke er din ting, kan du bruge Ruffle Flash-emulator til at køre andre typer Flash-medieindhold. Dette giver dig mulighed for at køre gamle SWF Flash-filer i din pc-browser og erstatte Flash helt. Med Ruffle behøver du ikke bekymre dig om, at Chrome-understøttelse af Flash falder.

Hvad gør man når Flash ikke virker mere?

Fra og med 2021 understøtter Adobe ikke længere Flash Player-pluginnet. Flash-indhold, herunder lyd og video, afspilles ikke længere i nogen versioner af Chrome....Videoer og spil kræver nogle gange den nyeste version af Chrome.
 1. Åbn Chrome på din computer.
 2. Klik på Mere. ...
 3. Klik på Opdater Google Chrome. ...
 4. Klik på Genstart.

Hvordan får jeg Adobe Flash Player til at virke?

Klik på Funktioner, og derefter "Administrer tilføjelsesværktøjer". Under "Værktøjslinjer og udvidelser" kan du se, om Flash er aktiveret. Hvis det er deaktiveret, klik på det og tryk Aktiver i nederste højre hjørne.

Hvordan aktiverer man Flash?

Sådan aktiverer du Flash:
 1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
 2. Tryk på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere).
 3. Tryk på Plugins (Du skal muligvis først trykke på Avanceret), og vælg så Aktiveret eller Tryk for at afspille.

Er Adobe Flash Player nødvendig?

Kan I hjælpe? Flash Player er indbygget i Internet Explorer i Windows 10. Det er ikke nødvendigt at installere Flash Player.

Kan ikke få Flash Player til at virke?

Fra og med 2021 understøtter Adobe ikke længere Flash Player-pluginnet. Flash-indhold, herunder lyd og video, afspilles ikke længere i nogen versioner af Chrome.

Hvorfor er Flash Player blokeret?

Hvis du får en besked i chrome i stil med: Dette program kræver den seneste version af Adobe Flashplayer, skal du gøre følgende: 1)Klik på den lille hængelås ved siden af https://unilogin……

Hvordan får man Flash?

Aktiver Adobe Flash i Microsoft Edge
 1. Gå til Indstillinger mv. > Indstillinger .
 2. Vælg websteds tilladelseri venstre navigationsrude.
 3. I websteds tilladelserskal du vælge Adobe Flash.
 4. Angiv til/fra-indstillingen for Spørg før kørsel af flash -indstillingen.

Hvorfor kan jeg ikke afspille video?

Hvis videoen eller spillet ikke fungerer, kan du prøve at rydde dine browserdata. Når du rydder dine browserdata, slettes nogle af dine indstillinger for websites. Se, hvordan du rydder dine browserdata. Indstillinger.

Hvad bruger man Flash Player til?

Adobe Flash (før Macromedia Flash), eller bare Flash, er et computerprogram eller plug-in, udviklet af softwarefirmaet Macromedia opkøbt af Adobe og kørt videre som Animate i deres suite. Flash bruges generelt til grafiske elementer og enkle computerspil.

Hvorfor er Adobe Flash Player blokeret?

Hvis du får en besked i chrome i stil med: Dette program kræver den seneste version af Adobe Flashplayer, skal du gøre følgende: 1)Klik på den lille hængelås ved siden af https://unilogin……

Hvordan får man Adobe Flash Player på Mac?

Hvis du bruger Mac OS X 10.7 (Lion), skal klikke på Download-ikonet, som vises i din browser. Hvis du vil åbne afinstallationsprogrammet, skal du dobbeltklikke på det i Downloads-vinduet. Bemærk: Hvis installationsvinduet til Flash Player ikke dukker op, skal di vælge Gå til > Skrivebord i Finder.

Hvorfor kan jeg ikke gemme en pdf fil?

Hvorfor kan jeg ikke gemme en PDF-fil? Fordi forfatteren til PDF-filen har deaktiveret funktionen gem lokalt af sikkerhedsmæssige årsager, copyrightårsager eller andre. Hvis du vil gemme en PDF-fil, skal du kontakte forfatteren til PDF-filen og anmode forfatteren om at aktivere funktionen gem lokalt.

Hvor kommer Flash fra?

The Flash blev skabt i 1940 af Gardner Fox og Harry Lampert. Siden har mange forskellige forfattere og tegnere været involveret i serien. Figuren havde sit eget serieblad i Danmark i , udgivet af Interpresse, og igen , udgivet af Williams Forlag. Figuren er også medlem af Justice League.

Hvad bruges Adobe Reader til?

Adobe Acrobat Reader DC-softwaren er den gratis, pålidelige globale standard for visning, udskrivning, underskrivelse, deling og annotering af PDF'er. Det er den eneste PDF-fremviser, der kan åbne og interagere med alle typer PDF-indhold – inkl. formularer og multimedier.