:

Hvorfor kan jeg ikke logge på HBO Max?

Table of Contents:

 1. Hvorfor kan jeg ikke logge på HBO Max?
 2. Hvordan får jeg HBO Max på mit Samsung tv?
 3. Hvorfor kan jeg ikke downloade HBO Max?
 4. Hvordan deler man HBO Max?
 5. Er HBO Max nede?
 6. Er HBO og HBO Max det samme?
 7. Hvorfor virker HBO ikke på Samsung Smart TV?
 8. Hvornår kommer HBO Max til Danmark?
 9. Kan man downloade på HBO Max?
 10. Kan man se HBO Max i Danmark?
 11. Kan man dele et HBO abonnement?
 12. Kan man dele HBO?
 13. Hvad sker der med HBO Nordic?
 14. Hvorfor virker HBO Max ikke på Mac?
 15. Hvad skal jeg se på HBO Max?

Hvorfor kan jeg ikke logge på HBO Max?

Sørg for, at du har den nyeste version af HBO Max-appen. Det gør du ved at åbne app-butikken på din enhed, søge efter HBO Max og se, om der er en opdatering tilgængelig. Hvis der findes en app-opdatering, skal du downloade den og se, om problemet er løst. Computer: Gå til HBOMax.com, og opdater siden.

Hvordan får jeg HBO Max på mit Samsung tv?

Åbn Samsung Smart Hub på din Samsung TV, vælg Apps, og derefter søge HBO Max. Hvis HBO Max ikke findes i Samsung appbutik, understøttes dit Samsung TV muligvis ikke. Download HBO Max-appen på din Xbox-konsol og log ind.

Hvorfor kan jeg ikke downloade HBO Max?

Åbn Play Store-appen på din Android-telefon eller -tablet og søg efter HBO Max. Vælg derefter HBO Max, og vælg muligheden for at downloade. Åbn App Store på din Apple-enhed og søg efter HBO Max. Vælg derefter HBO Max, og vælg muligheden for at downloade.

Hvordan deler man HBO Max?

Når du opretter en HBO Max-Konto, har du mulighed for at føje op til fem (5) godkendte brugerprofiler til din HBO Max-Konto ("Godkendte Brugere"). Vi forbeholder os retten til at begrænse det maksimale antal Godkendte Brugere, som du kan tilføje, eller som kan bruge Platformen på samme tid.

Er HBO Max nede?

På dit Android TV skal du markere HBO Max-feltet og derefter trykke på knappen Vælg og holde den nede. Vælg Vis detaljer og derefter Opdater (hvis det er muligt). Opdater dit Android TV. Det kan du gøre ved at gå til Indstillinger > System > Om > Systemopdatering > Søg efter opdatering.

Er HBO og HBO Max det samme?

Den største forskel mellem HBO Max og HBO er, hvad du kan streame. HBO Max. Stream HBO og SÅ MEGET mere. Den nye streamingplatform kombinerer hele HBO med endnu flere storfilm, serier og eksklusive Max Originals.

Hvorfor virker HBO ikke på Samsung Smart TV?

Log af, og genstart dit Samsung TV Log ud af HBO Max. Tag stikket ud af stikkontakten til dit Samsung TV. Vent 20 sekunder, og tilslut tv'et i igen. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.

Hvornår kommer HBO Max til Danmark?

HBO Max kom til Danmark i oktober 2021.

Kan man downloade på HBO Max?

Hvad kan jeg gøre? Ja, du kan downloade serier og film, så du kan se dem senere, når du er offline. På denne måde kan du se HBO Max, når du ikke har en netværksforbindelse. Det meste kan downloades.

Kan man se HBO Max i Danmark?

HBO Max kom til Danmark i oktober 2021. Ifølge HBO's Andy Forsell, Head of HBO Max Global, er det dog HBOs (og Warner Brothers') mål at “bryde siloerne ned” mellem det amerikanske udbud af indhold og det international marked, heriblandt Danmark.

Kan man dele et HBO abonnement?

- Vores abonnement er et husstandsabonnement. Det er ikke tilladt at dele med andre, der ikke bor i husstanden, skriver HBO Nordic.

Kan man dele HBO?

Du kan logge ind på HBO Max på forskellige enheder, men antallet af samtidige streaminger er begrænset af sikkerhedshensyn.

Hvad sker der med HBO Nordic?

Hvad der sker med HBO Nordic / Max hos YouSee, Telmore & Telia – opdateret. Også hos tele- og tv-partnere bliver HBO Nordic til HBO Max. Hos YouSee forbliver HBO Max i 'Bland Selv', men tjenesten vil ikke længere kunne ses på YouSee-boks og -app. Opdateret : Opdateret med information om HBO Max hos Telia.

Hvorfor virker HBO Max ikke på Mac?

Safari på Mac Hvis du bruger Safari 11 eller nyere på din Mac, kan du prøve disse trin: Åbn Safari-browseren og gå til HBOMax.com. Vælg Indstillinger for dette websted i menuen Safari. Hold musen ved siden af Automatisk afspilning, og vælg Tillad alle automatiske afspilninger.

Hvad skal jeg se på HBO Max?

De 25 bedste serier på HBO Max lige nu
 • Har du et HBO Max-abonnement, der står ubrugt, fordi du ikke ved, hvad du skal se som det næste? Frygt ej, her kommer vi med vores bud på de 25 bedste serier på HBO Max lige nu. ...
 • The Wire. ...
 • Normal People. ...
 • The Sopranos. ...
 • The Leftovers. ...
 • I May Destroy You. ...
 • True Detective. ...
 • Succession.