:

Hvordan får jeg HBO Max på mit tv?

Table of Contents:

 1. Hvordan får jeg HBO Max på mit tv?
 2. Kan ikke aktivere HBO?
 3. Hvordan får jeg HBO Max?
 4. Hvor mange kan se HBO Max samtidig?
 5. Hvordan installerer man HBO på Smart TV?
 6. Hvad sker der med mit HBO Nordic?
 7. Er HBO Max og HBO Nordic det samme?
 8. Er der forskel på HBO og HBO Max?
 9. Hvornår kommer HBO Max til DK?
 10. Hvordan fjerner man enheder på HBO?
 11. Hvad er forskellen på HBO og HBO Nordic?
 12. Hvad kan man se på HBO Max?

Hvordan får jeg HBO Max på mit tv?

Download HBO Max-appen på dit Android TV og log ind....Andre måder at streame på dit tv
 1. Chromecast: Cast HBO Max fra din telefon, tablet eller computer til dit tv.
 2. AirPlay: Stream HBO Max til din AirPlay 2-kompatible enhed.
 3. HDMI-kabel: Tilslut din computer, telefon eller tablet til dit tv.

Kan ikke aktivere HBO?

Glemt kode. Har du glemt din kode, kan du få den tilsendt her. Afspilning virker ikke. Hvis du har aktiveret din konto, og du ikke kan afspille film og serier, så skal du have fat i HBO Nordics kundeservice her.

Hvordan får jeg HBO Max?

Åbn Play Store på dit Android TV, og søg efter HBO Max. Vælg derefter HBO Max, og vælg: Tilmeld og installer: Starter et nyt HBO Max-abonnement og installerer HBO Max-appen.

Hvor mange kan se HBO Max samtidig?

Når du opretter en HBO Max-Konto, har du mulighed for at føje op til fem (5) godkendte brugerprofiler til din HBO Max-Konto ("Godkendte Brugere"). Vi forbeholder os retten til at begrænse det maksimale antal Godkendte Brugere, som du kan tilføje, eller som kan bruge Platformen på samme tid.

Hvordan installerer man HBO på Smart TV?

Gå til app store, som er placeret til venstre i TV'ets startmenu, find “HBO MAX”, vælg applikationen og klik på “Download”.

Hvad sker der med mit HBO Nordic?

Hvad sker der med HBO Nordic? Man kan ikke længere vælge HBO Nordic i Bland Selv. Har du allerede valgt HBO Nordic i Bland Selv, vil du fortsat kunne tilgå HBO Nordic i en periode, men vi anbefaler klart, at du skifter til HBO Max i stedet, så du ikke går glip af nyt og spændende indhold.

Er HBO Max og HBO Nordic det samme?

Stream HBO og SÅ MEGET mere. Den nye streamingplatform kombinerer hele HBO med endnu flere storfilm, serier og eksklusive Max Originals. HBO (også kaldet HBO Nordic og HBO España).

Er der forskel på HBO og HBO Max?

Den største forskel mellem HBO Max og HBO er, hvad du kan streame. HBO Max. Stream HBO og SÅ MEGET mere. Den nye streamingplatform kombinerer hele HBO med endnu flere storfilm, serier og eksklusive Max Originals.

Hvornår kommer HBO Max til DK?

Den 26. oktober 2021, bliver HBO Max tilgængelig i Danmark. "HBO Max bliver tilgængelig for både nye og eksisterende kunder af HBO Nordic (både direkte kunder og kunder med abonnement gennem andre partnere)," lyder det fra HBO og WarnerMedia i forbindelse med annonceringen.

Hvordan fjerner man enheder på HBO?

Administrer enheder ved hjælp af din konto
 1. Åbn HBO Max på din telefon eller tablet.
 2. Tryk på ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets), og tryk derefter på ikonet Indstillinger (øverst til venstre).
 3. Tryk på Administrer enheder (Administrer enheder er kun tilgængelig med Voksenprofiler).

Hvad er forskellen på HBO og HBO Nordic?

HBO Nordic bestod af indhold fra HBO-kanalen samt udvalgt indhold fra Showtime, AMC, FX, Hulu, BBC og Starz. Nordic var udelukkende en nordisk tjeneste, hvorimod HBO Max er en globalt udvidende tjeneste med ambitioner om at blive en global konkurrent til Netflix og Disney Plus.

Hvad kan man se på HBO Max?

HBO Max er en helt ny streamingtjeneste, hvor du får de største historier fra Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network og meget mere – samlet på et sted for første gang.