:

Hvilket trægulv er nemmest at holde?

Table of Contents:

  1. Hvilket trægulv er nemmest at holde?
  2. Hvor tykke skal gulvbrædder være?
  3. Hvad koster egetræsplanker?
  4. Hvad er det mest slidstærke trægulv?
  5. Hvor tykt er et trægulv?
  6. Hvor lang tid tager det at få lagt gulv?

Hvilket trægulv er nemmest at holde?

Vælg gulv ud fra vedligeholdelse. Et lud- eller ubehandlet trægulv er mest krævende. Et oliebehandlet gulv er mere modstandsdygtigt over for snavs og fugt end et ubehandlet gulv. Et lakeret gulv er nemmest at holde, men er der kommet skader i lakken, skal du afslibe og genlakere, og det er tidskrævende.

Hvor tykke skal gulvbrædder være?

Ofte bliver gulvbrædder kaldt planker. Men planker skal være minimum 42 mm i tykkelse og minimum 100 mm i bredden. Brædder, som skal være selvbærende, skal have en tykkelse på mindst 20 mm.

Hvad koster egetræsplanker?

Priser fra 795 kr. per m2 inkl. moms. Levering og lægning er ikke inkluderet i prisen.

Hvad er det mest slidstærke trægulv?

Et lakeret trægulv er meget slidstærkt, da lakken lægger sig som et slidlag oven på trægulvet og derved beskytter mod slitage. Vælger du et lakeret trægulv er det vigtigt, at det bliver vedligeholdt korrekt, da du ikke kan plet reparere et trægulv, hvor lakken er slidt igennem.

Hvor tykt er et trægulv?

Det består af ægte træ, og er typisk 3-4 mm tyk. Jo tykkere slidlag, desto flere gange kan gulvet slibes/høvles ned. Ved en afhøvling af gulvet tages sjældent mere end 0,5mm.

Hvor lang tid tager det at få lagt gulv?

Hvor lang tid tager det at lægge et nyt gulv? Det går hurtigt med de nye typer kliksystemer. Det er nemt at montere dit nye gulv med kliksystemet og det kræver ikke håndværksmæssig kunnen. På en dag skulle du kunne lægge gulvet i en stue på omkring 30 m2.