:

Hvordan aktivere man sit kort Danske bank?

Table of Contents:

  1. Hvordan aktivere man sit kort Danske bank?
  2. Hvad er mit kort nummer?
  3. Hvor kan jeg se mine kortoplysninger?
  4. Hvor finder man kort nummer?
  5. Hvornår kom betalingskortet?

Hvordan aktivere man sit kort Danske bank?

Visa/Dankort
  1. Log på Danske Netbank, og kom direkte til 'Kortoversigt'.
  2. Klik på funktionspilen ud for kortet, og vælg 'Aktiver kort'.
  3. Skriv personlig kode, og klik 'OK'.
  4. Dit kort er nu aktivt.

Hvad er mit kort nummer?

Handler du på internettet skal du typisk oplyse dit 16-cifrede kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre. Kortnummeret og udløbsdatoen finder du på forsiden af dit betalingskort, mens kontrolcifrene er de tre sidste tal i det nummer, der står på bagsiden af dit betalingskort i underskriftfeltet.

Hvor kan jeg se mine kortoplysninger?

I netbank kan du få en oversigt over alle dine kort hos os - inklusiv de kort, du eventuelt har til erhvervskonti, foreningskonti og konti, du har fuldmagt til. Og du kan se og spærre kort, du har fået udstedt til en anden person, der har fuldmagt til din konto.

Hvor finder man kort nummer?

​​Du kan altid finde dit sim-kortnummer ved at tage sim-kortet ud af telefonen. Nummeret står nemlig på selve sim-kortet. Sim-kortnummeret er på mellem 11 og 20 cifre.

Hvornår kom betalingskortet?

Dankort er et nationalt betalingskort (debetkort) i Danmark. Det kombinerede Visa/Dankort tillader endvidere brug i udlandet . Kortet så dagens lys i april 1983. I slutningen af 1984 kunne pengeinstitutterne dog også tilbyde deres kunder Dankort i elektronisk form (i plast med magnetstribe).