:

Hvordan aktiverer man SIM-kort?

Table of Contents:

 1. Hvordan aktiverer man SIM-kort?
 2. Hvilke oplysninger ligger på SIM-kort?
 3. Hvad betyder låst SIM-kort?
 4. Hvad sker der hvis man mister sit SIM-kort?
 5. Hvordan låses SIM op?
 6. Hvordan aktiverer man et nyt SIM-kort?
 7. Hvad skal man være opmærksom på når man skifter SIM-kort?
 8. Hvad gemmer et SIM-kort?
 9. Hvor taster man PUK kode på iPhone?

Hvordan aktiverer man SIM-kort?

Passer ingen af grundene på dig, kan du prøve at aktivere dit simkort ved at gøre følgende:
 1. Sluk din mobil og tag simkortet ud. Rens simkortet forsigtigt med en tør og ren klud. ...
 2. Indsæt simkortet i en anden mobil. Virker simkortet i den anden mobil, tyder det på, at din mobil trænger til en softwareopdatering.

Hvilke oplysninger ligger på SIM-kort?

SIM står for Subscriber Identification Module, og selve SIM-kortet er en chip, som indeholder oplysninger om brugerens abonnement inkl. telefonnr. og opkald/SMS-lager. SIM-kortet er med andre ord operatørernes måde at identificere dig og din enhed på.

Hvad betyder låst SIM-kort?

Du kan bruge en PIN-kode til SIM-kortet for at beskytte dit SIM-kort, så andre ikke kan bruge det til at foretage telefonopkald eller bruge mobildata. Hver gang du genstarter din enhed eller fjerner SIM-kortet, låses SIM-kortet automatisk, og "Låst SIM" vises på statuslinjen.

Hvad sker der hvis man mister sit SIM-kort?

En spærring er ikke en opsigelse Du har ikke opsagt dit abonnement, selvom SIM-kortet er spærret. Du vil stadig få en regning for abonnementet, så ønsker du at gøre brug af dette, skal du bestille et nyt SIM-kort. Du kan sagtens beholde dit gamle nummer.

Hvordan låses SIM op?

Slå PIN-koden til dit SIM til eller fra
 1. Hvis du har en iPhone, skal du gå til Indstillinger > Mobilnetværk > PIN-kode til SIM. Hvis du har en iPad, skal du gå til Indstillinger > Mobilnetværk > PIN-kode til SIM.
 2. Slå PIN-kode til SIM til eller fra.
 3. Angiv din PIN-kode til SIM, hvis du bliver bedt om det. ...
 4. Tryk på OK.
2. okt. 2021

Hvordan aktiverer man et nyt SIM-kort?

Aktiver dit simkort
 1. Selvbetjening. a. Log på Selvbetjening. b. Vælg dit abonnement. c. Vælg "Skift simkort" under ”Simkort” ...
 2. På tdc.dk. a. Gå til tdc.dk/aktiversimkort. b. Indtast dit mobilnummer. c. Indtast de sidste 4 cifre i simkort-nummeret.
 3. Ring på 70 70 44 94. a. Ring på 70 70 44 94. b. Indtast dit mobilnummer. c.

Hvad skal man være opmærksom på når man skifter SIM-kort?

Find simkort nummer på Android Den finder dit simkort nummer for dig. Den står under ICCID. Appen er gratis. Simkort nummeret er en sikkerhed for, at du er den retmæssige ejer af nummeret og så er det også en fuldmagt, så dit nye mobilselskab lovligt kan flytte dit nummer.

Hvad gemmer et SIM-kort?

Dit SIM-kort er en udtagelig chip, der gemmer vigtige oplysninger om din telefon. Du modtager normalt SIM-kortet fra dit mobilselskab. Med et SIM-kort kan de fleste Android-brugere gøre følgende på deres telefon: Få adgang til internettjenester og andre funktioner, der kræver en internetforbindelse, f.

Hvor taster man PUK kode på iPhone?

Har du tastet din PIN-kode forkert tre gange, vil din telefon bede om din PUK-kode. Du kan finde din PUK-kode på to måder: Du kan finde din PUK-kode på bagsiden af PUKden brik hvori dit SIM-kort sad fast, da du i sin tid modtog det. Du skal kigge under skrabefeltet (gælder dog ikke eSIM bestilt via Mit 3)