:

Hvad gjorde Jordan Belfort?

Table of Contents:

 1. Hvad gjorde Jordan Belfort?
 2. Hvad handler The Wolf of Wall Street om?
 3. Hvem spiller børsmægler Belfort?
 4. Hvornår foregår Wolf of Wall Street?
 5. Hvad laver en børsmægler?
 6. Hvordan er det at være børsmægler?
 7. Hvordan bliver man investment banker?
 8. Hvad skal der til for at blive børsmægler?
 9. Hvor lang tid tager det at blive børsmægler?
 10. Hvor meget tjener en investment banker?
 11. Hvordan bliver man investeringsøkonom?
 12. Hvordan bliver man aktiehandler?
 13. Hvor meget tjener en bankassistent?
 14. Hvad laver en investment banker?
 15. Hvilken uddannelse skal man have for at blive børsmægler?

Hvad gjorde Jordan Belfort?

Om Jordan Belfort I 1990'erne byggede Jordan Belfort et af den mest succesfulde firmaer på Wall Street. Gennem storhedstiden tjente han over 50 millioner dollars om året – en bedrift der gjorde, at hans navn på Wall Street blev “The Wolf og Wall Street”.

Hvad handler The Wolf of Wall Street om?

Se den sande historie om børsmægleren Jordan Belforts kometkarriere og deroute sidst i 80ernes. Fra den amerikanske drøm til altødelæggende grådighed. Jordan går fra handel med småaktier og hæderlighed, til et liv i korruption. Som grundlægger af firmaet, Stratton Oakmont, opnår han overvældende succes og velstand, allerede mens han er i 20erne, og det giver han øgenavnet: The Wolf of Wall Street.The Wolf of Wall Street / Filmsynopsis

Hvem spiller børsmægler Belfort?

Filmen omhandler den sande historie om børsmægleren Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio), der i en ung alder banker et børsmæglerfirma op fra bunden og ender med at omsætte for flere milliarder kroner om året.

Hvornår foregår Wolf of Wall Street?

Filmen, der har manuskript af Terence Winter, manden bag gangster-tv-serien Boardwalk Empire, er baseret på virkelige begivenheder og fortæller om børsmægleren Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio), titlens ulv, der i 1990'erne indtager Wall Street og i løbet af meget kort tid får skabt sig en formue på lige dele ...

Hvad laver en børsmægler?

Som børsmægler handler du med aktier, obligationer og andre værdipapirer på fondsbørser. Du rådgiver kunder, fx ved køb og salg af virksomheder samt om investeringsmuligheder. Du kan også blive bedt om at analysere selskaber, sektorer, renteudvikling og økonomier i ind- og udland.

Hvordan er det at være børsmægler?

Som børsmægler er det vigtigt at være opdateret om økonomiske forhold i både ind- og udland. Du skal være interesseret i handel og økonomi og være dygtig til at jonglere med tal. Desuden er kundekontakt en central del af jobbet, og du skal derfor have lyst til at kommunikere med mange forskellige mennesker.

Hvordan bliver man investment banker?

Investment banking har et ry for at være en koldblodig profession, og mange af de der har indtaget industrien har ofte en prestigefyldt akademisk baggrund bag sig. Den mest hyppige karrierevej er at gå på universitetet efterfulgt af 2-3 års relevant erhvervserfaring suppleret med en kandidat-/MBA-grad.

Hvad skal der til for at blive børsmægler?

Der er tre "hovedveje" for at opnå et tilstrækkeligt højt uddannelsesniveau til at kunne varetage en funktion som børsmægler:
 1. Rådgiveruddannelse i et pengeinstitut.
 2. Bachelor (økonomi) eller finansøkonom.
 3. Videregående økonomisk kandidateksamen fra handelshøjskole eller universitet - f. eks. cand. merc., cand.

Hvor lang tid tager det at blive børsmægler?

Dybest set er der ingen statisk prisinterval for at blive børsmægler. Fra ovenstående krav kan du dog have brug for omkring $ 34,080- $ 75,240 til et fireårigt uddannelsesprogram for at tjene en bachelor.

Hvor meget tjener en investment banker?

PrivatStat
Aktiehandler, Børshandler, Børsmægler41.459 kr.-
Børsanalytiker54.107 kr.-
Dealerassistent35.250 kr.-

Hvordan bliver man investeringsøkonom?

Uddannelse til børsmægler
 1. Rådgiveruddannelse i et pengeinstitut.
 2. Bachelor (økonomi) eller finansøkonom.
 3. Videregående økonomisk kandidateksamen fra handelshøjskole eller universitet - f. eks. cand. merc., cand. oecon., cand. polit.

Hvordan bliver man aktiehandler?

Der er tre "hovedveje" for at opnå et tilstrækkeligt højt uddannelsesniveau til at kunne varetage en funktion som børsmægler:
 1. Rådgiveruddannelse i et pengeinstitut.
 2. Bachelor (økonomi) eller finansøkonom.
 3. Videregående økonomisk kandidateksamen fra handelshøjskole eller universitet - f. eks. cand. merc., cand.

Hvor meget tjener en bankassistent?

PrivatStat
Privatkundemedarbejder38.403 kr.-
Bankassistent (privat og erhverv)31.341 kr.-
Bankkasserer, Bankbogholder30.635 kr.-
Almindeligt kontorarbejde ifm. finansielle transaktioner27.311 kr.26.148 kr.

Hvad laver en investment banker?

Investment Banking er en type segment inden for bankdrift, der hjælper enkeltpersoner eller organisationer med at rejse kapital og yde finansiel rådgivning til dem. Investeringsbankfolk fungerer som formidlere mellem sikkerhedsudstedere og investorer og hjælper nye virksomheder med at blive offentlig.

Hvilken uddannelse skal man have for at blive børsmægler?

Uddannelse til børsmægler Der er tre "hovedveje" for at opnå et tilstrækkeligt højt uddannelsesniveau til at kunne varetage en funktion som børsmægler: Rådgiveruddannelse i et pengeinstitut. Bachelor (økonomi) eller finansøkonom. Videregående økonomisk kandidateksamen fra handelshøjskole eller universitet - f.