:

Hvad er MyT fjernbetjening?

Table of Contents:

 1. Hvad er MyT fjernbetjening?
 2. Hvornår hjælper Toyotas automatiske nødbremse?
 3. Hvordan opdateres software på Yaris Cross?
 4. Hvad er Smart Connect Toyota?
 5. Hvad kan man med MyT?
 6. Hvad kan My Toyota app?
 7. Hvad betyder Yaris?
 8. Hvad er MyT hos Toyota?
 9. Hvad kan MyT?
 10. Hvad er automatisk nødbremsesystem?
 11. Hvilke tre typer trafikanter kan aktivere den nye Yaris automatiske nødbremse?
 12. Hvordan opdatere jeg min Navigon GPS?
 13. Hvordan opdaterer jeg min GPS?
 14. Hvad gør IAWD systemet ekstra smart i Yaris Cross?
 15. Hvad er IAWD?

Hvad er MyT fjernbetjening?

Ved at bruge MyT-appen, kan du fra din mobil kommunikere med din bil over alt. For eksempel kan du planlægge rejser hjemmefra, finde din bil eller optimere din kørsel ud fra kørselsanalyser.

Hvornår hjælper Toyotas automatiske nødbremse?

Pre-Collision System. (Automatisk nødbremse) Hvis systemet registrerer en potentiel kollision, advares føreren med både lyd- og lyssignal. Ved overhængende risiko aktiveres bremserne for at undgå kollision og afbøde evt. skadevirkning, hvis uheldet er uundgåeligt.

Hvordan opdateres software på Yaris Cross?

Med dit opdaterede Toyota Navigation System kan du vælge mellem 3 rutemuligheder. Den hurtigste, den korteste og øko-ruten (hvis det ikke er de samme). Når du opdaterer din Toyotas navigationsanlæg med nyeste kort, vil systemet også automatisk blive opdateret med den nyeste software.

Hvad er Smart Connect Toyota?

Med Toyotas MyT app installeret på sin smartphone kan man kommunikere med sin bil og både fjernstyre bilens klimaanlæg, låse og låse bilen op og sende rejseplaner direkte til bilens navigationssystem på den 9” store touch skærm.

Hvad kan man med MyT?

MyT er en samling af tjenester fra Toyota, som giver dig mange funktioner. Du kan bla. se hvor din bil er, få kørselsdata fra din bil, booke service direkte fra en app og meget mere! Så snart din bil er registreret på MyT, er du klar til at udforske de mange funktioner.

Hvad kan My Toyota app?

Gør din hverdag lettere med MyT
 • Planlæg ture: Planlæg dine ture og send ruten til bilens navigationssystem.
 • Find din bil: Kontroller bilens lokation for at finde ud af, hvor du parkerede din bil.
 • Kørselsdata: Mulighed for værdigfuld indsigt om din kørsel, der hjælper dig til at få mest muligt ud af din hybrid bil.

Hvad betyder Yaris?

Yaris er et sammensat ord, som er hentet fra græsk mytologi og det tyske sprog. “Charis” var et symbol for skønhed og elegance. Og ved at bytte “ch” ud med “ya”, tysk for ja blev resultatet Yaris.

Hvad er MyT hos Toyota?

MyT Connected Services er en samling tjenester fra Toyota, som giver dig et væld af funktioner – uanset om du er inde i eller udenfor bilen - lige fra ”Find min bil” til deling af din rejse. Og kører du i en nyere hybridbil, får du din egen hybrid coach, som guider dig til den bedste kørsel.

Hvad kan MyT?

Med MyT får du adgang til en række nyttige funktioner: Service og vedligeholdelse: Bestil tid til serviceeftersyn hurtigt og nemt. Kalender: Indstil påmindelser, for eksempel for næste serviceeftersyn. Sikkerhed: Giver besked til alarmtjenester, hvis din bil er involveret i en ulykke, i EU.

Hvad er automatisk nødbremsesystem?

De automatiske nødbremsesystemer, der sidder i mange nye biler, hugger bremserne i og virker helt som de skal. Det viser en ny test, FDM har lavet i samarbejde med en række europæiske bilklubber.

Hvilke tre typer trafikanter kan aktivere den nye Yaris automatiske nødbremse?

Høj sikkerhed som standard Her medfølger der blandt andet altid en intelligent adaptiv fartpilot, som også fungerer i køkørsel, samt vejbaneassistent. Automatisk nødbremse for andre biler og for fodgængere både i dagslys og mørke samt nødbremse for cyklister i dagslys er også altid en del af sikkerhedspakken.

Hvordan opdatere jeg min Navigon GPS?

Sådan opdaterer du kort og software på Maps + More
 1. Sådan ser startskærmen i Navigon's Fresh-software ud.
 2. Klik på “Mit NAVIGON-anlæg” under “Info”
 3. Tilslut din Maps + More enhed til computeren. ...
 4. Hvis der også er en opdatering tilgængelig for din enhed, klikker du på “Næste”, hvor efter den vil downloade opdateringen.

Hvordan opdaterer jeg min GPS?

Opdatering af kort på GPS'en For at opdatere din GPS vil det mest almindelige være at gå ind på hjemmesiden for dit mærke af GPS. Her er det er muligt at downloade nye kort, information om trafikfælder og nye software-versioner til din computer. Herfra overfører du så opdateringerne til din GPS.

Hvad gør IAWD systemet ekstra smart i Yaris Cross?

Fjernstyring af bilen med app Der har aldrig været større efterspørgsel på at være tilkoblet sin bil trådløst med sin smartphone. Derfor kommer Yaris Cross med tjenesten Toyota Smart Connect, der sikrer både håndfri og ledningsfri smartphone integration.

Hvad er IAWD?

Firhjulstræk (All Wheel Drive) vil sige, at bilen trækker på alle fire hjul samtidigt. Kraften fordeles automatisk mellem for- og baghjul.