:

Kan man rejse videre på togbillet?

Table of Contents:

 1. Kan man rejse videre på togbillet?
 2. Hvad er en enkeltbillet DSB?
 3. Hvad gør man hvis man misser toget?
 4. Hvad hedder DSBS wifi?
 5. Kan man køre videre på orange billet?
 6. Hvor længe gælder en enkeltbillet?
 7. Kan DSB billet bruges hele dagen?
 8. Hvornår tæller man som voksen DSB?
 9. Hvornår må man tage en taxa på DSB's regning?
 10. Hvor forsinket er mit tog?
 11. Er DSB wifi gratis?
 12. Er DSB wifi sikkert?
 13. Kan jeg bruge min DSB billet hele dagen?
 14. Hvor gælder orange billet?
 15. Hvor længe holder en 2 zoners billet?

Kan man rejse videre på togbillet?

Du kan køre med bus på en togbillet i den zone, som togrejsen starter i, og i den zone, som togrejsen slutter i, hele den dag togbilletten gælder til. Når du har forladt startzonen, kan du dog ikke benytte togbilletten til busrejser i startzonen senere samme dag.

Hvad er en enkeltbillet DSB?

Enkeltbillet er din billet, hvis du ønsker en fleksibel billet til én rejse mellem to stationer i hele Danmark. Billetten kan både benyttes i Arriva- og DSB-tog samt i bus, Metro og S-tog. Som voksen kan du desuden gratis medbringe to børn under 12 år på billetten.

Hvad gør man hvis man misser toget?

Du har ret til kompensation, så snart din rejse er blevet mere end 30 minutter forsinket. I så fald har du ret til økonomisk kompensation for 25 procent af rejsens pris. Er du forsinket mere end en time, har du ret til kompensation for 50 procent af rejsen, og du har også ret til forplejning.

Hvad hedder DSBS wifi?

Skal du ud og rejse i sommer, kan du glæde dig til internet, som er både hurtigt og nemt at komme på. Det gratis internet i togene hedder TDC, og det er nemt at komme på: Bare vælg det i listen over tilgængelige wifi-netværk på din computer, mobil eller tablet.

Kan man køre videre på orange billet?

Vær opmærksom på, at der gælder særlige regler ved DSB Orange-billetter. Denne billet er nemlig kun gyldig til den valgte afgang og billetten gælder mellem DSB og Arriva-stationer, men ikke til bus, metro, lokal- og privatbane samt letbane.

Hvor længe gælder en enkeltbillet?

Tidsrummet for din billets gyldighed afhænger af antallet af zoner på billetten. En billet til 2 zoner er gyldig i 1 time og 15 minutter, mens en billet til 8 zoner er gyldig i 2 timer og 45 minutter. En billet til 9 zoner eller mere er gyldig i resten af trafikdøgnet fra den er købt dvs.

Kan DSB billet bruges hele dagen?

Gyldighedstiden på din billet følger ikke det normale kalenderdøgn, men følger DSB's billetdøgn som gælder i tidsrummet fra kl. 04.00 til 03.59 næste dag. Rejsen skal være påbegyndt inden kl. 03.59 og gælder kun til slutdestinationen, som fremgår af din billet.

Hvornår tæller man som voksen DSB?

Du skal bruge billet eller kort til voksen, når du er fyldt 16 år.

Hvornår må man tage en taxa på DSB's regning?

Få kompensation ved forsinkelser Hvor stor din forsinkelse skal være, før du kan søge om kompensation, varierer fra selskab til selskab. Men det er mellem 20 og 31 minutter. Kompensationen er oftest, at du kan få en ny billet, få pengene tilbage for din billet, eller at du kan tage en taxa på selskabets regning.

Hvor forsinket er mit tog?

På Rejseplanen.dk kan du altid se tider og forbindelse for tog og S-tog.

Er DSB wifi gratis?

DSB fjerner gratis wifi i s-toge – vil sikre bedre wifi i tyndt befolkede områder. Ud af de 350.000 daglige rejsende i S-togene i Hovedstadsområdet bruger kun 1.000 det gratis wifi - derfor slukker DSB nu for det og vil i stedet arbejde på bedre wifi i tyndt befolkede område.

Er DSB wifi sikkert?

Der kan være huller i internetdækningen på grund af manglende mobildækning på strækninger i tyndtbefolkede områder. Forbindelsens kvalitet optimeres efter, hvor mange der er på. Er I mange i toget, der deler forbindelsen, kan du fx opleve, at du ikke kan streame i HD.

Kan jeg bruge min DSB billet hele dagen?

Gyldighedstiden på din billet følger ikke det normale kalenderdøgn, men følger DSB's billetdøgn som gælder i tidsrummet fra kl. 04.00 til 03.59 næste dag. Rejsen skal være påbegyndt inden kl. 03.59 og gælder kun til slutdestinationen, som fremgår af din billet.

Hvor gælder orange billet?

Du kan købe DSB Orange til DSB tog i hele landet, så længe rejsen er på mindst 8 zoner. Det betyder, at du nu også kan rejse på udvalgte regionaltogsafgange i Jylland og lokalt på Sjælland. Du kan også finde Orange-billetter mellem Jylland og Fyn med regionaltoget.

Hvor længe holder en 2 zoners billet?

Tidsgyldighed for billetter til korte rejser (2-8 zoner)
2 zoner1 time, 15 minutter
3 zoner1 time, 30 minutter
4 zoner1 time, 45 minutter
5 zoner2 timer
6 zoner2 timer, 15 minutter