:

Hvem har det her nummer?

Table of Contents:

 1. Hvem har det her nummer?
 2. Hvordan får man nyt mobilnummer?
 3. Hvordan får jeg et telefonnummer?
 4. Hvem har telefonnummer Krak?
 5. Hvad er 118 dk?
 6. Kan man selv vælge sit mobilnummer?
 7. Kan man selv vælge telefonnummer?
 8. Kan man købe telefonnummer?
 9. Kan man købe et telefonnummer?
 10. Kan man lave sit eget telefonnummer?
 11. Hvem bor på adressen Krak?
 12. Hvem gemmer sig bag nummeret?
 13. Hvem ringer fra dette nummer 118?

Hvem har det her nummer?

Hvis du skal finde et telefonnummer, er den åbenlyse metode at kigge i telefonbogen. I gamle dage en ordentlig mursten på flere tusinde sider. I dag er den selvfølgelig online via hjemmesider som krak.dk, degulesider.dk eller 118.dk - sidstnævnte kan du også ringe til på, ja 118 - bedre kendt som oplysningen.

Hvordan får man nyt mobilnummer?

Skift nummer Hvis du ønsker at få skiftet dit nuværende nummer til et nyt, kan det gøres øjeblikkeligt. For at få det skiftet, skal du kontakte vores kundeservice med eventuelle ønsker. Det koster ikke noget at skifte nummer. Eksisterer nummeret allerede hos en anden udbyder, skal du i stedet lave en nummerflytning.

Hvordan får jeg et telefonnummer?

Guide: sådan opretter du et nyt telefonnummer
 1. Klik på Mobilabonnement og vælg abonnement.
 2. Klik på køb.
 3. Vælg Nyt nummer.
 4. Vælg et nummer. ...
 5. Vælg, om du ønsker hemmeligt nummer.
 6. Klik på Fortsæt.
 7. Udfyld personlige oplysninger på den, der ejer nummeret.

Hvem har telefonnummer Krak?

Find nummeret her på Krak og find ud af, hvem der ringede. Vi har mange numre i vores database, men ikke alle. Du kan hjælpe os og andre ved at rapportere et ukendt nummer. På den måde undgår du og andre opkald fra ukendte numre i fremtiden....Mest søgte numre.
TelefonnummerSøgninger
17463

Hvad er 118 dk?

118.dk indhenter oplysninger om navn, adresse og telefonnummer fra alle danske teleselskaber. Oplysningerne opdateres hver dag med ændringer fra teleselskaberne.

Kan man selv vælge sit mobilnummer?

Du kan godt skifte, men om du selv kan få lov til at vælge nummer, er mere tvivlsomt.

Kan man selv vælge telefonnummer?

Guldnumre fra 800,- DKK Her på et godtnummer.dk finder nu nemlig et stort udvalg af telefonnumre som er lette at huske, startende fra blot 800,- DKK. Et let telefonnummer er forbundet med en lang række fordele: Gør det nemmere for dine kunder at huske jeres telefonnummer.

Kan man købe telefonnummer?

Guldnumre fra 800,- DKK Så har vi gode nyheder til dig. Her på et godtnummer.dk finder nu nemlig et stort udvalg af telefonnumre som er lette at huske, startende fra blot 800,- DKK. Et let telefonnummer er forbundet med en lang række fordele: Gør det nemmere for dine kunder at huske jeres telefonnummer.

Kan man købe et telefonnummer?

Det er muligt at købe et let genkendeligt guldnummer hos langt de fleste danske teleselskaber. Priserne på disse numre varierer dog utroligt meget fra selskab til selskab, og derfor kan det være en god idé at tjekke op på, hvor det kan erhverves billigst, da der kan være mange penge at spare.

Kan man lave sit eget telefonnummer?

Guldnumre fra 800,- DKK Så har vi gode nyheder til dig. Her på et godtnummer.dk finder nu nemlig et stort udvalg af telefonnumre som er lette at huske, startende fra blot 800,- DKK. Et let telefonnummer er forbundet med en lang række fordele: Gør det nemmere for dine kunder at huske jeres telefonnummer.

Hvem bor på adressen Krak?

Krak kan indtaste en adresse og se, hvem der bor der. Personsøgning er muligt, hvis personen ikke har adresse beskyttelse. Søg på krak.dk her. De Gule Sider er det samme firma ejet af Eniro og den samme database.

Hvem gemmer sig bag nummeret?

Det første du kan gøre for at finde ud af hvem nummeret tilhører, er at slå det op i telefonbøgerne på nettet. Her anbefaler vi at du prøver Krak.dk, DeGuleSider.dk eller 118.dk. Har personen med det ukendte nummer valgt at lade sit nummer registrere i telefonbøgerne, vil du kunne finde det her.

Hvem ringer fra dette nummer 118?

118 er ejet af TDC, der også driver YouSee og Telmore. Uanset hvilket teleselskab et telefonnummer er blevet oprettet under, vil det optræde på 118 – medmindre personen har søgt om at få hemmeligt nummer.