:

Kan ikke komme ind på Live Mail?

Table of Contents:

 1. Kan ikke komme ind på Live Mail?
 2. Hvor er min Live Mail?
 3. Hvorfor kan jeg ikke se mine mails i Outlook?
 4. Hvor finder jeg IMAP adgangskode?
 5. Hvorfor kan jeg ikke sende mail fra min Live Mail?
 6. Hvordan får jeg min mail på min iPhone?
 7. Hvad er IMAP værtsnavn?
 8. Kan ikke logge på IMAP?
 9. Hvorfor kan jeg ikke se mine mails på iPhone?
 10. Hvad er live DK?

Kan ikke komme ind på Live Mail?

Følg venligst disse trin for at gøre det:
 • Gå til Start -> Kontrolpanel.
 • Klik på Programmer og funktioner (Kategori-visning) ellerProgrammer -> Fjern et program (Ikon-visning).
 • Find Windows Live Essentials i listen, klik påFjern/rediger og derefter på Reparer alle Windows Live-programmer.

Hvor er min Live Mail?

Selvom Microsoft har fjernet Windows Live Mail fra hylderne, findes der stadig hjemmesider, som uden tilladelse tilbyder dig at hente programmet. Det vil vi dog kraftigt fraråde af flere årsager: Det er ulovligt. Programmet er ikke blevet opdateret i årevis, og må derfor betragtes som usikkert at anvende.

Hvorfor kan jeg ikke se mine mails i Outlook?

Du kan løse dette problem ved at gå til opret en App-adgangskode og tilføje kontoen i Outlook. Kontrollér, at dine mails, aftaler, kontakter og opgaver er synkroniseret til Outlook 2016 eller Outlook 2013. Når du er sikker på, at alt er blevet synkroniseret, kan du slette din gamle Outlook-profil.

Hvor finder jeg IMAP adgangskode?

Afhængigt af din mailudbyder er det som regel enten din fulde mailadresse eller den del af din mailadresse, der kommer før "@"-tegnet. Dette er adgangskoden til din konto. Denne adgangskode er som regel store og små bogstaver. Serveren til indgående post for en IMAP-konto kaldes muligvis også IMAP-serveren.

Hvorfor kan jeg ikke sende mail fra min Live Mail?

Grunden til at du ikke længere kan sende, ligger efter al sandsynlighed i din “sikker forbindelse (SSL)“, som “sikkert” ikke længere supporteres af din server ('asmtp.yousee.dk'). Du kan prøve, at fjerne “fluebenet”, og se om din server accepterer en “ikke sikker forbindelse“.

Hvordan får jeg min mail på min iPhone?

Sådan tilføjer du en e-mailkonto på iPhone, iPad og iPod touch
 1. Gå til Indstillinger > Mail, og tryk derefter på Konti.
 2. Tryk på Tilføj konto, og vælg derefter din e-mailudbyder.
 3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode.
 4. Hvis Næste vises, skal du trykke på Næste og vente, indtil Mail har bekræftet din konto.

Hvad er IMAP værtsnavn?

Navnet på din server til indgående post. Den mailadresse, du vil konfigurere. Det portnummer, som din server til indgående post anvender. De fleste bruger 1 til IMAP eller 1 til POP.

Kan ikke logge på IMAP?

Sådan konfigurerer du en IMAP-konto Angiv din adgangskode og log på. Hvis forbindelsen mislykkes, kan du prøve igen og trykke Vis avancerede indstillinger. Angiv dine indgående og udgående værtsnavne, brugernavn og adgangskode. Hvis du ikke er sikker på disse oplysninger, kan du hente dem fra din IMAP-tjenesteudbyder.

Hvorfor kan jeg ikke se mine mails på iPhone?

Sørg for, at du har slået Mail til under Indstillinger på din iPhone, iPad eller iPod touch. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud, og slå Mail til. Kontroller, at de nye data overføres til din enhed automatisk. I iOS 14 eller nyere: Tryk på Indstillinger > Mail > Konti > Hent nye data, og slå Push til.

Hvad er live DK?

I 2004 blev MSN Hotmail omdøbt til Windows Live Hotmail. Dermed blev det muligt at få en @live.com konto. Dog blev Live ikke så populært som Hotmail, og Microsoft holdt fast i det gamle Hotmail brand.