:

Hvor mange deltagere kan man være på Zoom?

Table of Contents:

 1. Hvor mange deltagere kan man være på Zoom?
 2. Kan man bruge zoom uden kamera?
 3. Hvordan sender man et zoom link?
 4. Hvordan deler man skærm på Zoom?
 5. Kan alle bruge Zoom?
 6. Hvad kræver Zoom?
 7. Hvordan laver man skærmdeling?
 8. Hvor kan man dele skærm?
 9. Hvem bruger Zoom?
 10. Hvordan installere jeg Zoom?

Hvor mange deltagere kan man være på Zoom?

Med Zoom kan to personer mødes virtuelt, men der kan også være flere hundrede deltagere. Zoom kan bruges på pc, Mac, Linux, smartphones og tablets, og der findes både en gratis-udgave og betalingsudgaver.

Kan man bruge zoom uden kamera?

Sig ja, når den beder dig åbne Zoom programmet eller installer Zoom programmet, hvis det er dit første Zoommøde. 3. Godkend at Zoom får adgang til brug af din mikrofon og kamera på din computer. “Join with video” og “Join with computer audio”.

Hvordan sender man et zoom link?

Invitér andre til Zoom-mødet
 1. Klik på det møde, du vil invitere til. ...
 2. Klik på knappen ”Copy invitation” for at kopiere linket til dette Zoom-møde.
 3. Mødelinket, som nu er kopieret, sætter du ind en besked – for eksempel en e-mail eller kalenderinvitation - med mødeinvitationen til dem, du vil invitere.

Hvordan deler man skærm på Zoom?

Del din Android-skærm på zoom Under et zoom-møde skal du blot trykke på “Del” -knappen i bunden og vælge “Skærm”. Du kan også vælge “whiteboard”, hvis du vil. 2. Nu vil din Android-enhed bede dig om, hvis du vil dele skærmen.

Kan alle bruge Zoom?

Du kan ganske gratis deltage i alle Zoom møder og du kan selv være vært for Zoom møder. Den eneste begrænsning med en gratis konto er at, hvis du er vært for et gruppemøde (dvs. et møde med 3 eller flere personer) så er mødets længde begrænset til 40 minutter.

Hvad kræver Zoom?

For at deltage i et Zoom møde skal du downloade Zoom applikationen. Hvis du ikke allerede har gjort det vil der når du indtaster Meeting ID dukke nedenstående op på skærmen. Du skal nu klikke på linket “download & run Zoom” hvorved du downloader en .exe fil som du skal åbne.

Hvordan laver man skærmdeling?

Klik på Del min skærm for at vælge, hvilken skærm du vil dele. Derefter bliver du bedt om at vælge den skærm, som du vil vise medarbejderen. Som standard er det dit skrivebord, der er valgt. Klik på knappen Start Skærmdeling, når du har valgt den skærm, du vil dele.

Hvor kan man dele skærm?

I Microsoft Teams kan du vise dit skrivebord, en bestemt app, et whiteboard eller en præsentation under et møde. , og vælg, om du vil dele din computers lyd. Vælg, hvad du vil dele: Skærm gør det muligt at vise alt på din skærm.

Hvem bruger Zoom?

Det betyder, at der dagligt er 3.000-4.000 samtidige brugere af Zoom på danske uddannelses- og forskningsinstitutioner, der benytter videotjenesten via DeiC.

Hvordan installere jeg Zoom?

Zoom på computeren: 1. Download programmet til din computer her: www.zoom.us/support/download 2. Find mødelinket i din tilsendte e-mail.