:

Hvordan får jeg en mailkonto?

Table of Contents:

  1. Hvordan får jeg en mailkonto?
  2. Hvordan installerer man Outlook på Android?
  3. Hvorfor virker mail ikke på Samsung?
  4. Kan ikke sende mail fra Samsung?
  5. Hvad er forskellen på Hotmail og Outlook?

Hvordan får jeg en mailkonto?

Opret en Gmail-konto
  1. Gå til siden til oprettelse af Google-konti.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at oprette din konto.
  3. Log ind på Gmail ved hjælp af den konto, du har oprettet.

Hvordan installerer man Outlook på Android?

Åbn Google Play Butik. Søg efter og download appen Intune-firmaportal. Hvis du ikke allerede har gjort det, installer denne Outlook til Android app fra Google Play Store, eller klik her for at angive dit telefonnummer og modtage et link til at downloade den. Åbn Outlook til Android-appen.

Hvorfor virker mail ikke på Samsung?

Synkronisering virker ikke, hvis din telefon eller tablet er ved at løbe tør for plads. Sådan frigør du plads på din enhed: Afinstaller de apps, du ikke bruger. Slet downloadede filer eller filer, du har oprettet, eller flyt filer til din computer.

Kan ikke sende mail fra Samsung?

Der kan være flere forskellige årsager til at du ikke kan sende mails, heriblandt: Forkerte SMTP-indstillinger i dit mailprogram. Din mailudbyder har ændret i SMTP-indstillingerne der skal benyttes. Du har ingen internetforbindelse lige nu.

Hvad er forskellen på Hotmail og Outlook?

Hotmail og Outlook er som udgangspunkt det samme, de er en del af samme mailkonto-system og fungerer på samme måde. Selvom du opretter en Outlook konto og tilføjer den til din Hotmail, vil du stadig kunne logge ind på din Hotmail, bruge det samme login til Hotmail og Outlook og modtage alle mails til begge konti.